reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Iskra_82 - badania, które wyciśnie łzy szczęścia i radości. Niech Maleństwo pokaże Ci dziś jakie jest zdrowe i piękne.

@izabella87 - wróć do nas z dobrymi informacjami. Maluszek niech się nie ukrywa tylko pokaże jaki jest już duży.

Miłego dnia dziewczyny.

Ps. Kalendarz przekleilam tam jak wygląda, dziś zrobię w nim porzadek, bo chaos się wkradł ;)
Powodzenia dziewczyny:) cudownych widoków❤

Dziewczyny gdzie mąż może zrobić bardzo szczegółowe badanie nasienia w okolicy Warszawy bądź Łodzi ?polecicie dobra klinikę??
W Warszawie jest ta slynna klinika Novum. Tylko jak juz coś wybierzesz to sobie tam przedzwon bo moj M jak robil badania przed procedura teraz to byly zapisy z tym ze my leczylismy sie w Katowicach

I super:) to widze ze mamy ze soba cos wspolnego:) a tu sie trzeba umawiac na badania jeszcze w Twojej sytuacji jak nie mieszkasz w Polce zeby potem byc spokojnym. ja jesten taki popyrtus ze pierwsze robie a potem mysle:)
Ooo to tak jak ja:D:D:D ,a potem zastanawiam się ,a może byłoby najpierw zrobić to ,a potem tamto Hihi No kochana dzisiaj dostałam miesiączkę ,wizytę mam u Pasnika w środę wiec mysle,ze już minie i będzie na badania ok uff,dobrze ,ze okres mam 3 dni;) , mąż bierze wspomagacze od miesiąca zobaczymy czy coś ruszyło czy tak jak było ,albo może i gorzej:crazy: za tydzień kolejna wizyta odnośnie biopsji :tak: zaczynam wkoncu normalnie brać się sama za wszystko bo widze,ze u nas jak ma się refundowane to lekarze maja olewke i oprócz usg, krwi nic nie robią :no: 3 maj kciukasy oby ta 7 była szczęśliwa :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

reklama
Do góry