Agatulus181
Zaangażowana w BB
Moje też pierwsze . Bądźmy dobrej myśliPierwsze i mam nadzieję szczęśliwe [emoji7][emoji7][emoji7][emoji173]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moje też pierwsze . Bądźmy dobrej myśliPierwsze i mam nadzieję szczęśliwe [emoji7][emoji7][emoji7][emoji173]️
Powodzenia dziewczyny cudownych widoków❤@Iskra_82 - badania, które wyciśnie łzy szczęścia i radości. Niech Maleństwo pokaże Ci dziś jakie jest zdrowe i piękne.
@izabella87 - wróć do nas z dobrymi informacjami. Maluszek niech się nie ukrywa tylko pokaże jaki jest już duży.
Miłego dnia dziewczyny.
Ps. Kalendarz przekleilam tam jak wygląda, dziś zrobię w nim porzadek, bo chaos się wkradł
W Warszawie jest ta slynna klinika Novum. Tylko jak juz coś wybierzesz to sobie tam przedzwon bo moj M jak robil badania przed procedura teraz to byly zapisy z tym ze my leczylismy sie w KatowicachDziewczyny gdzie mąż może zrobić bardzo szczegółowe badanie nasienia w okolicy Warszawy bądź Łodzi ?polecicie dobra klinikę??
To jest klinikana na bocianiej jakiś tak?W Warszawie jest ta slynna klinika Novum. Tylko jak juz coś wybierzesz to sobie tam przedzwon bo moj M jak robil badania przed procedura teraz to byly zapisy z tym ze my leczylismy sie w Katowicach
Kochana ja sie tam nie leczylam, nigdy tam nie bylan wiec nie mam pojecia ale dziewczyny ktore sie lecza w Lodzi lub Warszawie na pewno Ci wiecej pomogaTo jest klinikana na bocianiej jakiś tak?
Ja w gorącej widzie kompana już się umowilamKochana ja sie tam nie leczylam, nigdy tam nie bylan wiec nie mam pojecia ale dziewczyny ktore sie lecza w Lodzi lub Warszawie na pewno Ci wiecej pomoga
I super to widze ze mamy ze soba cos wspolnego a tu sie trzeba umawiac na badania jeszcze w Twojej sytuacji jak nie mieszkasz w Polce zeby potem byc spokojnym. ja jesten taki popyrtus ze pierwsze robie a potem mysleJa w gorącej widzie kompana już się umowilam
Ooo to tak jak ja ,a potem zastanawiam się ,a może byłoby najpierw zrobić to ,a potem tamto Hihi No kochana dzisiaj dostałam miesiączkę ,wizytę mam u Pasnika w środę wiec mysle,ze już minie i będzie na badania ok uff,dobrze ,ze okres mam 3 dni , mąż bierze wspomagacze od miesiąca zobaczymy czy coś ruszyło czy tak jak było ,albo może i gorzej za tydzień kolejna wizyta odnośnie biopsji zaczynam wkoncu normalnie brać się sama za wszystko bo widze,ze u nas jak ma się refundowane to lekarze maja olewke i oprócz usg, krwi nic nie robią 3 maj kciukasy oby ta 7 była szczęśliwaI super to widze ze mamy ze soba cos wspolnego a tu sie trzeba umawiac na badania jeszcze w Twojej sytuacji jak nie mieszkasz w Polce zeby potem byc spokojnym. ja jesten taki popyrtus ze pierwsze robie a potem mysle
Plasterkach na jajeczka chłodzące aby robaczki były lepszej jakościO jakich plasterkach mowa? Hmm