reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
eevlee, takie życie. ja niestety nie miałam nigdy nawet biochemicznej. sama nie wiem co gorsze. W krakowie gdzie sie leczyłaś? ja w macierzyńswie a teraz z gyncentrum.
aisha, łapię fluidki:happy:. do dobrych inf w poniedziałek i wtorek.

witam nowe staraczki. Dziewczynki wlaczcie do upadlego.
eevlee - plamienie implantacyjne nie zawsze wystepuje. U mnie np nie bylo, ja za to mialam niewielkie plamienia w 5, 6, 7, 12 i 16 tygodniu. Brak objawow to tez jakis objaw. ja mialam objawy jak na @ i wcale sie nie cieszylam z takich objawow bo bylam pewna ze @ przyjdzie. A jednak. Czekam na wysoka betke
hola - witaj. Kurcze kobitko zacisdkam mocno kciuki by sie udalo. !6 lat staran. jestes wielka. Niejedna by sie poddała a ty dzielnie walczysz. Walcz!!! Przesylam wiruski &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Aisha - brawo. Jest dobrze. Nie boj sie ze druga kreska slaba. Moja druga pojawila sie po 20 minutach i byla tak slaba ze zastanawialam sie czy tam jest czy mam omamy. A i pierwszy test zrobilam w 6 dobie. I wyszedl wiec 9 doba to juz super ;-)

Faktycznie was sie tu nazbieralo na ten wrzesien z transferami. No kobitki no to miedzy majem a czerwcem spodziewam sie prawdziwego babyboomu.

Hola, ja też leczyłam się w Macierzynstwie, ale po IUI nie zdecydowałam się tam zostać. Mam trochę zastrzeżeń do pracy lekarzy. I choć pewnie patrzę teraz przez pryzmat niepowodzeń to jest kilka rzeczy które mi się tam nie podobały.

eevlee-zatem mamy podobne odczucia i nie ma to u mnie związku i niepowodzenie, bo obecnie wyniku jeszcze nie znam i różnie może być a gyn. mogę polecić przynajmniej jeśli chodzi o podejście do pacjentki i stronę finansową również. no ale w k-wie rozbudowa więc pieniądze potrzebne.
marcikuk- dzięki za wiruski mam nadzieje że złapałam i życzę szczęśliwego rozwiązania:-)

Hola, tak więc obydwie wiemy co w Macierzyństwie nie działa jak trzeba. Tak jak Ty, teraz mam porównanie i wiem jak powinny funkcjonowac takie kliniki. Trzymam za to byśmy w najblizszym czasie chwaliły się dwiema kreseczkami na teście razem z innymi testującymi dziewczynami. Tak jak Marcikuk zauważyłaś, w maju i czerwcu będziemy dzieliły się wrażeniami z porodówki!!! Powodzonka dla Wszystkich!!!!!!!!!!

reklama
agapl - lap lap ile sie da &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ja mam ich duzo wiec sie dziele :)

Do góry