reklama
madzialenak
mama na pełen etat
lucy ja INVIMED GDYNIA, a mieszkam w Gdyni :-)
madzialenak
mama na pełen etat
hola witaj:-), życzę Tobie powodzenia i ujrzenia w końcu II pięknych kreseczek, miałaś transfer 3 zarodków?
Hej kochane, no i skusiłam się na ten test......No i jest pozytywny Tyle tylko ze ta druga kreseczka jest bardzo slabiutka! Powtorze w poniedzialek, bo boje sie biochemicznej. Kurcze....Nie wiem czy sie cieszyc, czy bac! Milego dnia!
madzialenak
mama na pełen etat
aisha moje gratulacje! Myśl pozytywnie i nie wkręcaj sobie nic złego. Który dzisiaj jesteś dpt?
hola uda się! Nie wiem czy czytałaś moje wcześniejsze wpisy, więc skopiuję Ci do poczytania pewną historię:
"Znajomi mojego męża nie mieli szans na naturalną ciąże w związku z czym zdecydowali się na in vitro, nie wiem dokładnie po ilu nieudanych próbach udało się i wszystkie 3 transferowane zarodki przyjęły się i po 9 miesiącach urodziły się zdrowe trojaczki. Po narodzinach wiedząc , że nie mają szans na naturalne poczęcie w ogóle się nie zabezpieczali i wyszła surprise - ciąża naturalna w wyniku, której urodziła się zdrowiutka dziewczyneczka. Teraz mają czwórkę straszliwych rozrabiaków.
"
hola uda się! Nie wiem czy czytałaś moje wcześniejsze wpisy, więc skopiuję Ci do poczytania pewną historię:
"Znajomi mojego męża nie mieli szans na naturalną ciąże w związku z czym zdecydowali się na in vitro, nie wiem dokładnie po ilu nieudanych próbach udało się i wszystkie 3 transferowane zarodki przyjęły się i po 9 miesiącach urodziły się zdrowe trojaczki. Po narodzinach wiedząc , że nie mają szans na naturalne poczęcie w ogóle się nie zabezpieczali i wyszła surprise - ciąża naturalna w wyniku, której urodziła się zdrowiutka dziewczyneczka. Teraz mają czwórkę straszliwych rozrabiaków.
reklama
Podziel się: