reklama
Krolik , dzięki za info , na odpowiedź od lekarza musze poczekać do poniedziałku , bo jest na wyjeździe , a jak pojechałam wczoraj do kliniki po receptę , to się okazało , że mają 2 dniową przerwę techniczną , więc biorę leki tak jak wcześniej do poniedziałku wystarczy. Dzięki za info Aish.
Karamel , co do wypływajacego progesteronu , to zupełnie normalne (prawa fizyki - hi hi hi), Ja tez miała z tym problem , moja wydzielina ,nie była różowa , a raczej żółta , ale piekielnie swedziało , lekarz zmniejszył mi luteinę do 2*2 , a zwiększył Dupka do 4*1 , kazał też do podmywania używać Tantum Rosa i jest zdecydowanie lepiej , zmiany dawki leków nie proponuję, ale Tantum rosa , czemu nie?
Karamel , co do wypływajacego progesteronu , to zupełnie normalne (prawa fizyki - hi hi hi), Ja tez miała z tym problem , moja wydzielina ,nie była różowa , a raczej żółta , ale piekielnie swedziało , lekarz zmniejszył mi luteinę do 2*2 , a zwiększył Dupka do 4*1 , kazał też do podmywania używać Tantum Rosa i jest zdecydowanie lepiej , zmiany dawki leków nie proponuję, ale Tantum rosa , czemu nie?
Witam dziewczyny, jestem tu nowa (choć stażem starań bardzo zaawansowana:-(). czytam, przeglądam, doszukuję się u siebie objawów i chyba chyba jak większość z nas waham się od nadziei do zwątpienia. Trzymam kciuki za wszystkie oczekujace betek i gorąco pozdrawiam.
Aisha , odważna jesteś , ja też mam betę na 12.09 i to u mnie 12 dpt , do tego czasu obiecałam sobie nie robić sikańca ,żeby się nie stresować , przykłady dziewczyn pokazują , że to zupełnie nie potrzebne. Kolejne moje postanowienie , to zrobienie 1-szej bety 10.09 - dobrze , że jest weekend to będzie mi łatwiej wytrwać do poniedziałku , ale ani dnia dłużej. 8 dni jakoś minęło ,teoretycznie jeszcze 4 , a przecież to dopiero początek , jakie to życie jest pokręcone. Aisha , pogubiłam się , który Ty masz dzień po transferze?
Hola , życzę Ci , żeby nadzieja Cię nie opuszczała i nigdy nie przerodziła się w zwątpienie , zresztą pozostałym dziewczynom i sobie również tego życzę , samych pozytywnych wiadomości. Hola , napisz na jakim etapie jesteś.
madzialenak
mama na pełen etat
lucy mam pytanie, w jakiej klinice podchodziłaś do in vitro? Moja klinika też miała piątek i sobotę przerwę techniczną :-)
Trzymam kciuki za wysoką betę w poniedziałek!!!
Trzymam kciuki za wysoką betę w poniedziałek!!!
No , widzę ,że rzeczywiście sporo przeszłaś - podziwiam , tym bardziej trzymam kciuki , transfer miałaś 30.07 , czy 30.08? , ja 31.08. 95 W krakowie , chyba dość mocno Cię przestymulowali - masakra. Pozdrawaim i jeszce raz powodzenia życzę
reklama
Podziel się: