reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Krolik , dzięki za info , na odpowiedź od lekarza musze poczekać do poniedziałku , bo jest na wyjeździe , a jak pojechałam wczoraj do kliniki po receptę , to się okazało , że mają 2 dniową przerwę techniczną , więc biorę leki tak jak wcześniej do poniedziałku wystarczy:). Dzięki za info Aish.
Karamel , co do wypływajacego progesteronu , to zupełnie normalne (prawa fizyki - hi hi hi), Ja tez miała z tym problem , moja wydzielina ,nie była różowa , a raczej żółta , ale piekielnie swedziało , lekarz zmniejszył mi luteinę do 2*2 , a zwiększył Dupka do 4*1 , kazał też do podmywania używać Tantum Rosa i jest zdecydowanie lepiej , zmiany dawki leków nie proponuję, ale Tantum rosa , czemu nie?

Witam dziewczyny, jestem tu nowa (choć stażem starań bardzo zaawansowana:-(). czytam, przeglądam, doszukuję się u siebie objawów i chyba chyba jak większość z nas waham się od nadziei do zwątpienia. Trzymam kciuki za wszystkie oczekujace betek i gorąco pozdrawiam.

Aisha , odważna jesteś , ja też mam betę na 12.09 i to u mnie 12 dpt , do tego czasu obiecałam sobie nie robić sikańca ,żeby się nie stresować , przykłady dziewczyn pokazują , że to zupełnie nie potrzebne. Kolejne moje postanowienie , to zrobienie 1-szej bety 10.09 - dobrze , że jest weekend to będzie mi łatwiej wytrwać do poniedziałku , ale ani dnia dłużej. 8 dni jakoś minęło ,teoretycznie jeszcze 4 , a przecież to dopiero początek , jakie to życie jest pokręcone. Aisha , pogubiłam się , który Ty masz dzień po transferze?

Hola , życzę Ci , żeby nadzieja Cię nie opuszczała i nigdy nie przerodziła się w zwątpienie , zresztą pozostałym dziewczynom i sobie również tego życzę , samych pozytywnych wiadomości. Hola , napisz na jakim etapie jesteś.

lucy mam pytanie, w jakiej klinice podchodziłaś do in vitro? Moja klinika też miała piątek i sobotę przerwę techniczną :-)
Trzymam kciuki za wysoką betę w poniedziałek!!!

No , widzę ,że rzeczywiście sporo przeszłaś - podziwiam , tym bardziej trzymam kciuki , transfer miałaś 30.07 , czy 30.08? , ja 31.08. 95 W krakowie , chyba dość mocno Cię przestymulowali - masakra. Pozdrawaim i jeszce raz powodzenia życzę

reklama
Do góry