reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mi w pierwszym badaniu wyszło 0%. Sydor dał wskazanie do szczepienia, ale jak powiedziałam że w ciąży nie byłam, to przyznał rację, że faktycznie w takiej sytuacji może być 0 i to wcale nie jest źle. Drugie badanie parę dni po poronieniu 27%. I tu Paśnik powiedział że to też nie musi być wiarygodne, bo jak beta spada to allo mlr też już mogły spaść. Nawet nie wiem czy Paśnik w ogóle zleca to badanie, czy dla niego nie są ważniejsze KIRy.
Paśnik zaleca cytokiny (kirów mi np nie zlecał). Ale mówił, że jak chcę to allo zamiennie zamiast cytokin (CBA)

reklama
Dziewczyny a mi właśnie lekarz zalecił histeroskopie właśnie w drugiej fazie cyklu po owulacji ... To w końcu jak to jest dziolchy....???
Ale histerokopie jak robia to moze tam nic nie gmeraja tylko oceniaja czy wszystko jest na swoim miejscu. Ja mialam z laparoskopia i hroniskopia, probowano mi udroznic jajowody ii moze dlatego musialam byc przed owulacja

Nie wiem czy można 1 raz, ja mam system 2 +5 regularnie od poltora roku i pieknie mi się utrzymuje w jednej normie. I wiem ze tak nie raz lekarka moja zleca. W każdym razie biore tak stale

To na foliowy myśle ze nie ma sensu do synevo bo każda jedna na forum się dowie ze przekracza skale i tyle ;)
Dziewczyny a propo kwasu foliowego, jeśli zacznę przyjmować ten drugi,metylowy czy jakoś tak??badań nie mam na mutacje ale mam dość wysoki poziom kwasu foliowego co może oznaczac że ten syntetyczny mój organizm nie przyswaja ...@dżoasia jak możesz to się też wypowiedz

kurka, nie bede dzielić 1 tabl na 4-5 kawałkow :D łykam teraz po 37,5 więc raz w tyg jak zamienię te 37,5 na 75 to chyba żadna nadczynność mi nie grozi :p btw jak juz sobie zwiększę tą dawkę na 75 np w niedzielę, to badanie zrobić lepiej w sr czy np w pt?
Przypomnij mi sie w poniedzialek na massengerze to pojde do rodzinnej po recepte i ci wysle. To jest za duzy skok z dawki na dawke

Kochane mam propozycje skoro dobrze sie zmobilizowalysmy przy zbiorce dla Damiego.
A niestety wiekszosc z nas choc by chciala to nie bedzie mogla pojechac na pogrzeb zeby go porzegnac. Moze zrzucimy sie na nasz grupowy wieniec dla naszego kochanego rodzynka. Zamowimy wieniec w kwiaciarni jesli bedzie mozna to zrobimy przdlew do kwiaciarni jesli nie do pieniazki przelejemy dla Asi
Co wy na to ?
Super pomysl. Piszczcie jak będzie już plan działania. A może jeszcze jakaś msza , tam gdzie Asia będzie teraz przebywała po pogrzebie Damiana ??

Przypomnij mi sie w poniedzialek na massengerze to pojde do rodzinnej po recepte i ci wysle. To jest za duzy skok z dawki na dawke
hmm... żeby ja nie zapomniała ;) postaram się pamiętać :* ale w sumie zapytam tego nowego dr co on na to... bo jakoś w tygodniu chyba @ zawita więc i wizyta się szykuje :)

Kochane mam propozycje skoro dobrze sie zmobilizowalysmy przy zbiorce dla Damiego.
A niestety wiekszosc z nas choc by chciala to nie bedzie mogla pojechac na pogrzeb zeby go porzegnac. Moze zrzucimy sie na nasz grupowy wieniec dla naszego kochanego rodzynka. Zamowimy wieniec w kwiaciarni jesli bedzie mozna to zrobimy przdlew do kwiaciarni jesli nie do pieniazki przelejemy dla Asi
Co wy na to ?
Jestem bardzo za. Nawet myslalam.sama nad msza od nas.

reklama
Mi w pierwszym badaniu wyszło 0%. Sydor dał wskazanie do szczepienia, ale jak powiedziałam że w ciąży nie byłam, to przyznał rację, że faktycznie w takiej sytuacji może być 0 i to wcale nie jest źle. Drugie badanie parę dni po poronieniu 27%. I tu Paśnik powiedział że to też nie musi być wiarygodne, bo jak beta spada to allo mlr też już mogły spaść. Nawet nie wiem czy Paśnik w ogóle zleca to badanie, czy dla niego nie są ważniejsze KIRy.
Jeju. Dzieki. Jakie Wy madre. Czyli te allo mlry powinny byc wieksze niz 0 zeby bylo ok? Czy wlasnie powinny wyniesc 0?
osz kurka... po takim tygodniowym maratonie w pracy o tej porze (przy lampce resweratrolu) artykuły medyczne po ang [emoji14] żeby się zaraz nie okazało, że wg tych artykułów po dziecko będę musiała na księżyc lecieć :D
No toz Ci zrobilam ekstrakt z artykulu :D
Dzien cyklu nie jest wazny ale musisz miec odstep od encortonu od antybiotyku i byc w pelni zdrowa
Ok. Czyli minimum 2 tygodnie.

Do góry