Mi lekarz o tym mówił ale jak dobrze pamiętam to mówił że robi się to ekstremalnych przypadkach i bardzo spada AMH po tym@dżoasia byc moze o drilling. Dziewczyna ma pcos i chca jej to zrobic w trakcie laparoskopii. Pomogło Ci to?
reklama
Ale do mnie czy do Ciebie do pokoiku by przychodził ?haha już widzę mojego m jak bym mu o tym powiedziała codziennie po kilka razy by nasienie do badania oddawał
ludek
Fanka BB :)
Ja zawsze musiałam być na czczo.Dziekuje, to bardzo mile z Twojej strony [emoji8] niestety ludzie sa jacy sa, a ja obawiam sie, ze pekne i cos niepotrzebnego wykrzycze w emocjach jak beda mnie dojezdzac, niestety czasem miewam slaba psychike w tych najwazniejszych sprawach, choc bardzo staram sie olewac nieprzychylne otoczenie [emoji52]
A co do zabiegu, kazda procedura medyczna jest trudna jesli sie ja przechodzi pierwszy raz[emoji4] tak jest z calym ivf, najtrudniejszy pierwszy zastrzyk, pierwsza punkcja, transfer, bo czlowiek nie wie czego sie spodziewac.. wlasnie, dziewczyny ktore lyzeczkowanie maja za soba, czy musialyscie byc na czczo? Mi lekarz powiedzial ze moge sobie spokojnie zjesc sniadanie, ale dzis tak sie zaczelam zastanawiac, ze przeciez do kazdej narkozy trzeba byc na czczo. No chyba ze planuja mnie czyscic na zywca??? [emoji15]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też płakać nie bede i bez kasy bym nie została; ) a pozatym mam umowę na czas nieokreślony tylko potem sie dziwnie patrzą znowu byłaś na l4 pewnie sciemniala pewnie dlatego wzięła żeby przed świętami nie pracować głupie pierdolenie a tak naprawdę nikt sie nie zapyta a za plecami dobrze obrobi tyłek ale takie życie ojj dziewczyny my to musimy przejść przez to wszystko ciężko by bylo bez Was; )Ja to mówię ze jak mnie zwolnią to płakać nie będę... chyba że ze szczęścia
dżoasia
ja przed zabiegiem nie miałam badanego amh, jajcoki mi dr tak podziurawiła, że miałam po ponad 30 nakłuć na jednym, a amh przed ivf 5,26 więc i tak dobre A ogólnie otoczki jajników miałam takie grube, że zabieg trwał prawie godzinę, bo nawet narzędzia nie chciały się przebijać, ponoć nic dziwnego, że nawet 1 pęchol nie chciał urosnąćMi lekarz o tym mówił ale jak dobrze pamiętam to mówił że robi się to ekstremalnych przypadkach i bardzo spada AMH po tym
chlopkers
To z kolei czerwone wytrawne jest moim ulubionym, moglabym doslownie litrami pic gdyby nie skutki uboczne [emoji6] [emoji6]Tak nie lubię czerwonego wytrawnego ze chyba bym musiała je doslodzic abym wypilam
dżoasia
chyba jakbyśmy razem w jednym pokoju przyjmowały zawsze mi powtarza, że popatrzyłby se kiedyś na 2 kobity - nie wiem, czy chodzi mu o to, że tylko by sobie popatrzył, czy wolałby być w centrum uwagi 2 kobietAle do mnie czy do Ciebie do pokoiku by przychodził ?
chlopkers
Byloby super[emoji7] do dzis zaluje swojej specjalizacji [emoji1]Już niedługo laborant i embriolog w jednym
Moje AMH teraz to ponad 10 i lekarz mówił ze znacznie by spadło. A u Ciebie to już hardcor z tymi jajkami...mogli wziąć wiertarkęja przed zabiegiem nie miałam badanego amh, jajcoki mi dr tak podziurawiła, że miałam po ponad 30 nakłuć na jednym, a amh przed ivf 5,26 więc i tak dobre A ogólnie otoczki jajników miałam takie grube, że zabieg trwał prawie godzinę, bo nawet narzędzia nie chciały się przebijać, ponoć nic dziwnego, że nawet 1 pęchol nie chciał urosnąć
reklama
dżoasia
haha no drilling to nawiercanie kij wie czym to robili, ważne, że zadziałało!Moje AMH teraz to ponad 10 i lekarz mówił ze znacznie by spadło. A u Ciebie to już hardcor z tymi jajkami...mogli wziąć wiertarkę
Podziel się: