reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziekuje, to bardzo mile z Twojej strony [emoji8] niestety ludzie sa jacy sa, a ja obawiam sie, ze pekne i cos niepotrzebnego wykrzycze w emocjach jak beda mnie dojezdzac, niestety czasem miewam slaba psychike w tych najwazniejszych sprawach, choc bardzo staram sie olewac nieprzychylne otoczenie [emoji52]
A co do zabiegu, kazda procedura medyczna jest trudna jesli sie ja przechodzi pierwszy raz[emoji4] tak jest z calym ivf, najtrudniejszy pierwszy zastrzyk, pierwsza punkcja, transfer, bo czlowiek nie wie czego sie spodziewac.. wlasnie, dziewczyny ktore lyzeczkowanie maja za soba, czy musialyscie byc na czczo? Mi lekarz powiedzial ze moge sobie spokojnie zjesc sniadanie, ale dzis tak sie zaczelam zastanawiac, ze przeciez do kazdej narkozy trzeba byc na czczo. No chyba ze planuja mnie czyscic na zywca??? [emoji15]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja zawsze musiałam być na czczo.

Ja to mówię ze jak mnie zwolnią to płakać nie będę... chyba że ze szczęścia :-D
Ja też płakać nie bede i bez kasy bym nie została; ) a pozatym mam umowę na czas nieokreślony tylko potem sie dziwnie patrzą znowu byłaś na l4 pewnie sciemniala pewnie dlatego wzięła żeby przed świętami nie pracować głupie pierdolenie a tak naprawdę nikt sie nie zapyta a za plecami dobrze obrobi tyłek ale takie życie ojj dziewczyny my to musimy przejść przez to wszystko ciężko by bylo bez Was; )

Mi lekarz o tym mówił ale jak dobrze pamiętam to mówił że robi się to ekstremalnych przypadkach i bardzo spada AMH po tym
ja przed zabiegiem nie miałam badanego amh, jajcoki mi dr tak podziurawiła, że miałam po ponad 30 nakłuć na jednym, a amh przed ivf 5,26 więc i tak dobre :D A ogólnie otoczki jajników miałam takie grube, że zabieg trwał prawie godzinę, bo nawet narzędzia nie chciały się przebijać, ponoć nic dziwnego, że nawet 1 pęchol nie chciał urosnąć

Ale do mnie czy do Ciebie do pokoiku by przychodził ?:p;-) ;)
chyba jakbyśmy razem w jednym pokoju przyjmowały ;) zawsze mi powtarza, że popatrzyłby se kiedyś na 2 kobity - nie wiem, czy chodzi mu o to, że tylko by sobie popatrzył, czy wolałby być w centrum uwagi 2 kobiet :p

ja przed zabiegiem nie miałam badanego amh, jajcoki mi dr tak podziurawiła, że miałam po ponad 30 nakłuć na jednym, a amh przed ivf 5,26 więc i tak dobre :D A ogólnie otoczki jajników miałam takie grube, że zabieg trwał prawie godzinę, bo nawet narzędzia nie chciały się przebijać, ponoć nic dziwnego, że nawet 1 pęchol nie chciał urosnąć
Moje AMH teraz to ponad 10 i lekarz mówił ze znacznie by spadło. A u Ciebie to już hardcor z tymi jajkami...mogli wziąć wiertarkę :D

reklama
Do góry