Hej. A jeśli mogę zapytać na jakim poziomie był Twój estradiol, że lekarz podjął decyzje o transferze w kolejnym cyklu?Leczymy się w INVICTA w Warszawie. Zamrożone mieliśmy wszystkie zarodki bo po punkcji miałam bardzo wysoki poziom estrogenu i było ryzyko hiperstymulacji.Ten pierwszy transfer też zatem był z mrozaczków. Zostało nam ich 5.Wiec boje sie ryzykować kolejnych podwójnych prób.
reklama
Jeszcze nie wiem jak to się bada ide jutro do gina i mam nadzieje ze mnie uświadomiA jak badasz endometrioze? Bo mi nikt nie powiedzial jak sprawdzac czy da dziadówa odrasta po operacji czy nie...
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Prawie 4800Hej. A jeśli mogę zapytać na jakim poziomie był Twój estradiol, że lekarz podjął decyzje o transferze w kolejnym cyklu?
To daj znac. Bo na usg jak sie nie ma torbieli na jajnikach to nie wychodzi...Jeszcze nie wiem jak to się bada ide jutro do gina i mam nadzieje ze mnie uświadomi
Badanie ca-125 tez podobno niemiarodajne...
A ja juz rok po operacji i nie wiem czy to odroslo czy nie...
Never give up
@Megi1985@ plan działania to podstawaHej
Zdecydowałam że jednak zaczekam z tą stymulacją i kolejnym transferem,dzisiaj tak mega zabolał mnie brzuch ze dwa razy w pracy że myślałam że zejde
Noi mój M nie bardzo chce żeby prowadził nas ten sam lekarz,więc odwołałam wizytę z nim(na sama myśl ze mam zadzwonić to normalnie chciało mi się ryczećto zapewne hormony,wczoraj zreszta tez sie poryczalam a moj m stwierdził na pocieszenie mnie iż zawsze możemy czatować przy oknie życia sióstr loretanek i "zakosić "dzidziusiato sie poryczałam ze śmiechu
Zapisałam się na wizytę pod koniec marca,a do tego czasu zbadam ponownie tsh,zrobie badanie prolaktyny i endometriozy i połykam sobie witaminki i może jeszcze jakieś badania które mi przyjdą do głowy
@zylwia jestem myślami z Tobą i modlę się żeby było wszystko dobrze
A myślicie teraz o tej samej klinice tylko lekarzu innym czy chcecie wszystko zmienić?
Klinika ta sama ale lekarza zmieniamy ,mój m jakoś tego nie polubił od początku i powiedział mi że on to chce z szefem kliniki rozmawiaćno ja to mam z nim los@Megi1985@ plan działania to podstawa
A myślicie teraz o tej samej klinice tylko lekarzu innym czy chcecie wszystko zmienić?
Napewno dam znaćTo daj znac. Bo na usg jak sie nie ma torbieli na jajnikach to nie wychodzi...
Badanie ca-125 tez podobno niemiarodajne...
A ja juz rok po operacji i nie wiem czy to odroslo czy nie...
Maryanka
Powodzenia będę się modlila za Waszego maluszka. Trzymaj się ciepłoHej.. ja narazie muszę opuścić forum ... odebralismy wyniki testu Pappa i nie jest dobrze .. dziś dodatkowo musieliśmy zrobić testy NIFTY.. proszę Was o modlitwe... trzymajcie się i każdej z osobna kibicuje ! ❤
reklama
misis188
Kochana wierze ze z maluszkiem bedzie wszystko ok trzymam kciuki i bede sie za Was modlićHej.. ja narazie muszę opuścić forum ... odebralismy wyniki testu Pappa i nie jest dobrze .. dziś dodatkowo musieliśmy zrobić testy NIFTY.. proszę Was o modlitwe... trzymajcie się i każdej z osobna kibicuje ! ❤
Podziel się: