reklama
Jeszczeniematka
Fanka BB :)
I kolejne słoneczko między czarnymi chmurami Gratuluję córeczki
Dziękuję Dzoasia [emoji8]
Jeszczeniematka
Piękne zdjęcie [emoji813]️
[emoji173]️
Jeszczeniematka
Gratulacje coreczki, jest piekna [emoji173]️
Dziękuję [emoji8]
Jeszczeniematka
Ale cudna [emoji173][emoji173]
Dziękuję [emoji8]
walczaca o szczescie
Jeaaa Gratuluję i ciut zazdroszczę To zaczynasz szaleństwo?Jest parka [emoji178][emoji170]
Marzenia się spełniają dlatego dziewczyny którym się tym razem nie udało NIE PODDAWAJCIE SIĘ, wiara czyni cuda! Za wszystkie Was trzymam kciuki! [emoji110][emoji110][emoji123][emoji120]
A czemu my nic o tym nie wiemy ? czekam na termin kolejnej wizyty żebyś zawitała w naszej przypominajceCzesc , ja tez mam dzis wizyte. Podgladanie 2 trymestr. Analiza badan prenatalnych . Mam nadzieje ze dzis same dobre wiadomosci beda u wszystkich.milego dnia [emoji41]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Samych dobrych wiadomości na wizycie i czekamy na zdjęcie ❤
Dzień dobry [emoji5]dzwonili do mnie z Novum, jutro transfer [emoji5][emoji18]to będzie druga doba. Większość z Was miała w 3 bądź w 5 dobie, wiec już zaczynam myślec czy u mnie nie będzie jednak o chociaż dobę za wcześnie [emoji848]Dziewczyny, jak to jest z tymi transferami i ich czasem od punkcji?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja miałam w 2 dobie. I @misis188 też na pewno. Bo GynC nie działa w niedzielę, więc jak 3 doba wypadała w niedzielę to podają w sobotę czyli w drugiej
Podobno nie ma badań wskazujących na większy odsetek ciąż z 5 niż z 2-3 doby, ale co klinika to opinia.
reklama
U Ciebie Kochana już wiadomo jakiej płci szczęścia nosisz w brzuszku??Jeaaa Gratuluję i ciut zazdroszczę To zaczynasz szaleństwo?
Podziel się: