reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, zadzwonili do mnie z Novum z informacja ze jak płaciłam za lyzeczkowanie to zapomnieli mi powiedzieć ze jeszcze za histopatologie musze zapłacić... Jakby mogli to by jeszcze po 10 zł za każde dzien dobry brali [emoji48] Ale! Jak juz pojechałam zapłacić to przy okazji odebrałam ową histopatologie. Czy któraś z Was ma moze pojęcie co to znaczy: „w wyskrobinach widoczne fragmenty doczesnej z ogniskowym, ropnym naciekiem zapalnym, fragmenty błony śluzowej szyjki oraz fragmenty endometrium jak w proliferacji. Kosmków nie stwierdzono”?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, nie odzywałam sie ostanio, ale przeczytałam wszystko. Ale poniedziałek. Przykro mi znam ten ból i pamietam jak miałam pierwsze nieudane in vitro(zarodki słabo sie dzieliły) niby „tylko” czynnik męski i zero mrozakow a beta minus 1. Ja wierze, ze każdej sie uda. Krotki update co u mnie, byłam na sercu, zarodek 7.1 mm, pęcherzyk 20 mm, beta 110 000, dzis jest równo 5 tygodni od punkcji, doktor mowi, ze 6 tydzien +5 doba ciazy. Teoretycznie jest wszystko ok, ale mnie martwi beta bo 15 lutego była 16 000 i według kalkulatora w necie za wolno przyrasta. Podobno potem nie podwaja sie co 2 dni. Ehhhh
Według mnie wygląda wszystko ok i nie ma co się martwić... dbaj o siebie i maluszka :-D

Ściskam mocno dziewczyny,którym dzisiaj się nie udało i trzymam ✊ by kolejny raz był tym szczęśliwym.
Ja juz po wizycie dzisiaj wyszedł 9tydz.5dzień ciąży.Dzieciaczki mają się dobrze oby dwa serduszka biją jeden ma 2,80cm a drugi 2,60cm
I najważniejsze okazało się ze są dwie owodnie teraz tylko się modlić by jedzonka sobie nie podbierali.
Super ... gratulacje ❤❤❤
Czyli dzidziusie nie będą się kłócić w brzuszku u mamusi :p

Kurcze nadal nie moge uwierzyć,ze taki smutny ten poniedziałek dla tylu dziewczyn się zrobił.Ja mam już swoje szczęście w brzuchu,ale wiem doskonale co to znaczy starać się i widzieć wciąż jedna kreskę na teście. Czasem ciężko było poprawiać tą koronę...ale jak powiedziała to dzisiaj moja gin "warto było tyle czekać,żeby ujrzeć takiego pięknego dzidziusia", a ja oczywiście się poryczalam [emoji1]

reklama
Ściskam mocno dziewczyny,którym dzisiaj się nie udało i trzymam ✊ by kolejny raz był tym szczęśliwym.
Ja juz po wizycie dzisiaj wyszedł 9tydz.5dzień ciąży.Dzieciaczki mają się dobrze oby dwa serduszka biją jeden ma 2,80cm a drugi 2,60cm
I najważniejsze okazało się ze są dwie owodnie teraz tylko się modlić by jedzonka sobie nie podbierali.
Gratuluje :) Piekne tak zobaczyc dwa istotki :) i teraz oby wszystko szlo w dobra stronę. a kiefy mialas transfer i ilu dniowe malenstwa byly ?

Do góry