reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzielna z Ciebie babka! A miałaś jakąś poszerzaną diagnostykę - immunologię, kariotypy? Bo przyczyną do IVF jest co?
@Kurcia nie miałam żadnej immunologii i na razie o tym nie myślę. Kariotypy chciałam zrobić ale lekarz mi odradzil i tak do dzisiaj ich nie zrobiłam...
A przyczyna... 6lat starań, 5 inseminacji bez żadnego pozytywnego wyniku.

Dzielna z Ciebie babka! A miałaś jakąś poszerzaną diagnostykę - immunologię, kariotypy? Bo przyczyną do IVF jest co?
@Kurcia nie miałam żadnej immunologii i na razie o tym nie myślę. Kariotypy chciałam zrobić ale lekarz mi odradzil i tak do dzisiaj ich nie zrobiłam...
A przyczyna... 6lat starań, 5 inseminacji bez żadnego pozytywnego wyniku.
To po 4 czy 5 nieudanych transferach jednak bym sie zainteresowala immunologia. Bo to juz moze byc cos wiecej niz zwykly pech.
Jeszcze na pewno histeroskopia by sie przydala.

Dziewczyny odnośnie tego atosibanu w Inviccie to jestem dupa wołowa i wprowadziłam Was w błąd, w cenniku to kosztuje 500-700zł, źle spojrzałam wcześniej :zawstydzona/y:

A ja się rano wściekłam, bo chciałam na podpisanie dokumentów do mojej doktorki, a zapisali mnie do tego co byłam u niego wczoraj. Okazało się jednak że jej nie ma tego dnia, którego mamy być, więc już zostajemy u niego. Także jesteśmy zmuszeni zmienić lekarza prowadzącego, przykro mi trochę bo od tej mojej zawsze wychodziłam naładowana pozytywną energią :sad: chociaż wczoraj minęła nas na korytarzu jakby nas nie kojarzyła, czy tylko ja nie rozumiem, jak można nie pamiętać pacjentów? ale z tego co zrozumiałam, to przygotowanie skończy się na tych dwóch wizytach, więc trudno, może z nim będziemy mieć więcej szczęścia...
Ooo to jesli tyle to nie ma co kombinowac z receptami. A powiedz mi podadza go bez badania kurczliwosci czy trzeba sie umowic i na badanie?
A do kogo trafilas ?

Tak tak dżoasia juz mnie poprawila :). A powiedz mi kochana ile placilas za ten intralipid ?
Ja sobie zalatwilam.recepte od lekarza rodzinnego i dyspizycje podania leku. Byli to mozliwe dzięki wydrukowi z wizyty u dr Sydora i to dalam im skserowane do mojej kartoteki. W sumie jeden wlew kolo 40 zl kosztowal bo mialam.podaeany z sola fizjologiczna..w Gyncentrum placilam kuefys chyba 350

reklama
Do góry