olgaaa1987
Zaangażowana w BB
Agniecha1508... po zastanowieniu chyba masz racje testy i tak niby z rana powinno się robić.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahaha testujesz moje zwieracze? Niewiele brakowalo....[emoji23]
Napisane na SM-A700F w aplikacji Forum BabyBoom
To moja czwarta próba pierwszej procedury ... Tak miałam 4 blastki i jeden 3dniowy który od razu podawany był po transferze.
Mam 30 lat... A staramy się z mężem o dzidziusia od 6 lat..
Haha myślisz, że kropki się dadzą przekupić? pomyślą "jak to dobrze karmią! zostajemy!"@olgaaa1987 zrób kobietko jutro , a dziś podpaś swojego maluszka dobrym ciachem ja tak zrobie
@Kurcia @olgaaa1887 ja tam od razu po transferze podpasłam kropka Stefana pyszna sałatka i ponczusiem - by wiedział jakie pyszno$ci czekaja na tym padoleHaha. Cóż. Samo życie pisze takie anegdotki
Dzielna z Ciebie babka! A miałaś jakąś poszerzaną diagnostykę - immunologię, kariotypy? Bo przyczyną do IVF jest co?
Haha myślisz, że kropki się dadzą przekupić? pomyślą "jak to dobrze karmią! zostajemy!"
Kochana trzymam kciuki żeby ta beta podskoczyła do góry, nie łam się tylko!!!Tak więc... mój wynik bety w 7dpt blastki poniżej 2... Więc chyba muszę pożegnać się z marzeniami...
No ja tez szamam jakies grzeszne smakolyki. Na smoothie ze szpinaku przyjdzie czas. [emoji23]@Kurcia @olgaaa1887 ja tam od razu po transferze podpasłam kropka Stefana pyszna sałatka i ponczusiem - by wiedział jakie pyszno$ci czekaja na tym padole
@Never give up podpaś kropka dobrym ciachem , a w poniedzialek jeszcze razKochana trzymam kciuki żeby ta beta podskoczyła do góry, nie łam się tylko!!!
@Kurcia u Nas przed transwerem szpinak , broku£ki czyli jak to môj mąż powiedział " żremy jak króliki trawe , a koty miesko wcinają" , a po trza pokazać jakie pyszności sąNo ja tez szamam jakies grzeszne smakolyki. Na smoothie ze szpinaku przyjdzie czas. [emoji23]
Tak tak dżoasia juz mnie poprawila . A powiedz mi kochana ile placilas za ten intralipid ?Nie. @dżoasia nie mials intralipidu. Ja mialam
Piekne . Masz talent i meeega cierpliwosc do tego dziubdziania efety sliczneMoje drugie dzieło