reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej kochane pomozcie...
Jestem na weekendzie w Szkocji(lecialam samolotem) dzis mam 17dc i dostalam okres...w sumie to narazie brazowe plamienia...a bylam u gin w srode..twierdzil ze owu byla z lewego jajnika bo juz sie zapada miejsce po pecherzyku...takze calkiem niedawno mialam owu...zawsze mam cykle 27doo 29 max... Nie wiem co moglo byc tego przyczyna...nigdy tak wczesniej nie mialam @
Co myslicie?
Kurcze a moze to.przez jakas torbiel

reklama
A u kogo teraz jestescie?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U Siega. Mogłam jeszcze do Hajdusianka, ale to znowu zapoznawanie się z historią, bez sensu już, jedna wizyta nic tu nie zmieni :)

Ooo to jesli tyle to nie ma co kombinowac z receptami. A powiedz mi podadza go bez badania kurczliwosci czy trzeba sie umowic i na badanie?
A do kogo trafilas ?

Do Siega ;) wiesz z tego co zrozumiałam badanie jest robione w dniu transferu, więc to już takie stawianie przed faktem dokonanym... nie wiem, czy jakby się okazało, że ta kurczliwość dobra, to czy ten lek by nie zaszkodził? Ja się wypytam, czy w ogóle warto, ale to dopiero 30.03.

Pewnie zastanowimy się jak będzie konieczność wykonywania kolejnej procedury od nowa

Kochana, nie szkoda Ci tego jednego mrozaka w razie co? Histeroskopię może faktycznie warto by było zrobić... Ciekawe, co lekarz powie, ale ja ciągle trzymam kciuki :*

Hej kochane pomozcie...
Jestem na weekendzie w Szkocji(lecialam samolotem) dzis mam 17dc i dostalam okres...w sumie to narazie brazowe plamienia...a bylam u gin w srode..twierdzil ze owu byla z lewego jajnika bo juz sie zapada miejsce po pecherzyku...takze calkiem niedawno mialam owu...zawsze mam cykle 27doo 29 max... Nie wiem co moglo byc tego przyczyna...nigdy tak wczesniej nie mialam @
Co myslicie?

Ja miałam takie historie jak miałam polipa. Albo plamiłam od owulacji do @ albo po owulacji miałam krwawienia żywą krwią. Dodam, że mojego polipa nie było widać na usg (4 czy 5 lekarzy go nie znalazło).

Ja miałam takie historie jak miałam polipa. Albo plamiłam od owulacji do @ albo po owulacji miałam krwawienia żywą krwią. Dodam, że mojego polipa nie było widać na usg (4 czy 5 lekarzy go nie znalazło).
No ja mam na razie brazowe plamienia a brzuch mnie tak pobolewa jak na @ tyle jak narazie słabiej moze...
A co zrobilas z tym polipem?

Wzięłam paracetamol, polezalam w chłodnej wodzie i na razie jest lepiej :) Bałam się tego leku, ale pomógł, to najważniejsze:) Dziękuję, jesteście niezastąpione :*

Dziewczyny czy ktoras jest w stanie mi pomóc? 23 grudnia mialam lyzeczkowanie i do tej pory nie dostalam miesiączki. Czy powinnam sie marywic brakiem miesiaczki czy cierpliwie czekac? To juz 2 miesiace mijają....

@annna1986, chyba kazdy ma inaczej. Ja nie mialam lyzeczkiwania a naturalne poronienie na samym poczatku grudnia, czyli jeszcze przed Toba. Do dzisiaj mam ciagle powtarzajace sie plamienia, widac ze stara krew schodzi. Sprawdzalam bete, usg robilam i niby wszystko ok, sama nie wiem co o tym myslec ale ciagle nie mam @, a wiec trzeba cierpliwie czekac!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry