reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi.... Bo się martwię :( Beta potwierdziła ciążę, dzisiaj jestem 11dpt i dostałam gorączki 38,5.... Już się chłodze, pije zimna wodę. Nie wiem co mam robić, boje się o maleństwo

Dziewczyny odnośnie tego atosibanu w Inviccie to jestem dupa wołowa i wprowadziłam Was w błąd, w cenniku to kosztuje 500-700zł, źle spojrzałam wcześniej :zawstydzona/y:

A ja się rano wściekłam, bo chciałam na podpisanie dokumentów do mojej doktorki, a zapisali mnie do tego co byłam u niego wczoraj. Okazało się jednak że jej nie ma tego dnia, którego mamy być, więc już zostajemy u niego. Także jesteśmy zmuszeni zmienić lekarza prowadzącego, przykro mi trochę bo od tej mojej zawsze wychodziłam naładowana pozytywną energią :sad: chociaż wczoraj minęła nas na korytarzu jakby nas nie kojarzyła, czy tylko ja nie rozumiem, jak można nie pamiętać pacjentów? ale z tego co zrozumiałam, to przygotowanie skończy się na tych dwóch wizytach, więc trudno, może z nim będziemy mieć więcej szczęścia...

Dziewczyny powiedzcie mi.... Bo się martwię :( Beta potwierdziła ciążę, dzisiaj jestem 11dpt i dostałam gorączki 38,5.... Już się chłodze, pije zimna wodę. Nie wiem co mam robić, boje się o maleństwo

Weź paracetamol (np apap). Dziecku nie zaszkodzi, a Ty musisz opanować stan zapalny i przede wszystkim zbić gorączkę.

Jakie sa szanse na zagniezdzenia zarodka klasy 4bc z 6tej doby?miala ktoras udany transfer z takim zarodkiem?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny odnośnie tego atosibanu w Inviccie to jestem dupa wołowa i wprowadziłam Was w błąd, w cenniku to kosztuje 500-700zł, źle spojrzałam wcześniej :zawstydzona/y:

A ja się rano wściekłam, bo chciałam na podpisanie dokumentów do mojej doktorki, a zapisali mnie do tego co byłam u niego wczoraj. Okazało się jednak że jej nie ma tego dnia, którego mamy być, więc już zostajemy u niego. Także jesteśmy zmuszeni zmienić lekarza prowadzącego, przykro mi trochę bo od tej mojej zawsze wychodziłam naładowana pozytywną energią :sad: chociaż wczoraj minęła nas na korytarzu jakby nas nie kojarzyła, czy tylko ja nie rozumiem, jak można nie pamiętać pacjentów? ale z tego co zrozumiałam, to przygotowanie skończy się na tych dwóch wizytach, więc trudno, może z nim będziemy mieć więcej szczęścia...

A u kogo teraz jestescie?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kochane pomozcie...
Jestem na weekendzie w Szkocji(lecialam samolotem) dzis mam 17dc i dostalam okres...w sumie to narazie brazowe plamienia...a bylam u gin w srode..twierdzil ze owu byla z lewego jajnika bo juz sie zapada miejsce po pecherzyku...takze calkiem niedawno mialam owu...zawsze mam cykle 27doo 29 max... Nie wiem co moglo byc tego przyczyna...nigdy tak wczesniej nie mialam @
Co myslicie?

Hej a gdzie w Poznaniu?
Podziwiam Was za wszystko nie tylko za wiedze. Leczymy sie w Poznaniu. Ja biore jodid, kwas foliowy od lekarza folic i czekam na przesylke best foliate, witamine B b- right, multiwitaminy 2 per day (wit b i te multiwiny zamawiam przez iherb), Q10 , olej lniany (ja moge tylko w kapsulkach nie trawie do picia ), euthyrox i glukophage.

reklama
Do góry