Szczescie1986
Fanka BB :)
A powiedz kochana czy to będziesz miała przez wlewy? Napisałam ci wiadomość prywatnaTak tak dżoasia juz mnie poprawila . A powiedz mi kochana ile placilas za ten intralipid ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A powiedz kochana czy to będziesz miała przez wlewy? Napisałam ci wiadomość prywatnaTak tak dżoasia juz mnie poprawila . A powiedz mi kochana ile placilas za ten intralipid ?
Dziewczyny powiedzcie mi.... Bo się martwię Beta potwierdziła ciążę, dzisiaj jestem 11dpt i dostałam gorączki 38,5.... Już się chłodze, pije zimna wodę. Nie wiem co mam robić, boje się o maleństwo
Dziewczyny odnośnie tego atosibanu w Inviccie to jestem dupa wołowa i wprowadziłam Was w błąd, w cenniku to kosztuje 500-700zł, źle spojrzałam wcześniej
A ja się rano wściekłam, bo chciałam na podpisanie dokumentów do mojej doktorki, a zapisali mnie do tego co byłam u niego wczoraj. Okazało się jednak że jej nie ma tego dnia, którego mamy być, więc już zostajemy u niego. Także jesteśmy zmuszeni zmienić lekarza prowadzącego, przykro mi trochę bo od tej mojej zawsze wychodziłam naładowana pozytywną energią chociaż wczoraj minęła nas na korytarzu jakby nas nie kojarzyła, czy tylko ja nie rozumiem, jak można nie pamiętać pacjentów? ale z tego co zrozumiałam, to przygotowanie skończy się na tych dwóch wizytach, więc trudno, może z nim będziemy mieć więcej szczęścia...
Podziwiam Was za wszystko nie tylko za wiedze. Leczymy sie w Poznaniu. Ja biore jodid, kwas foliowy od lekarza folic i czekam na przesylke best foliate, witamine B b- right, multiwitaminy 2 per day (wit b i te multiwiny zamawiam przez iherb), Q10 , olej lniany (ja moge tylko w kapsulkach nie trawie do picia ), euthyrox i glukophage.
Kochana tu raczej klasa ma najmniejsze znaczenie ja miałam 5BB i niestetyJakie sa szanse na zagniezdzenia zarodka klasy 4bc z 6tej doby?miala ktoras udany transfer z takim zarodkiem?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Kurcia okaże się w poniedziałek ostatecznie. A wracać i tak bym wracała chociaż miałam nadzieję że nie od razu ale... trudno. Trzeba walczyć dalej.Więc nawet gdyby jednak się nie udało to masz po kogo wracać :**
Ja też będę zaczynała od początku jak się nie uda