reklama
misis188
Fanka BB :)
Ja Ci powiem ze z owulacja u mnie nigdy problemu nie bylo ale gdy nie wiedzialan jeszcze o moich problemach to kupowalam te testy owulacyjne i szczerze nigdy nie wiedzialam kiedy ta owulacja bylaHejka bałam się że tej owulacji nie ma i napisałam do lekarza ze ja się martwię czy te testy sa wiarygodne i kazał jechać zrobić krew na lh i czekam na wynik i trochę spokojniejsza jestem ale teraz znowu czekam na ten wynik
Aguleczka29
Kochana a po ile to wychodzi?bo może i ja bym sie skusiła zamówić ?W sumie czemu nie tylko ze on drogo wychodzi bo ta włóczka nie jest tania a potrzeba na niego prawie dwa motki. Dzis wrzuce zdjecie drugiego jak skoncze
misis188
Ja mualam 3x2 i robilam tak ze potem bralam 2 dni 3x1, potem znow 2 dni 2x1 i ile jeszcze tam mialam to bralam tylko po 1 na noc ale to byla taka moja modyfikacja bo miałam jedno opoakowanie luteiny o ktorym lekarz nie wiedział bo on mi tylko lutinus przepisywal bo on kazal brac opakowanie do kobca w takich samych dawkach i ja sie balam takiego odstawienia naglegoDziewczyny a kiedy schodzilyscie z luteiny dowcipnej? Lekarz kazał mi od wczoraj 2x1 i na noc lactovaginal ale mysle czy to nie za wcześnie? Troche mnie wczoraj brzuch bolał jakby „czekał” na ta 2 dawkę po południu... Wcześniej miałam od początku 3x1...
misis188
Sam material to ok 30 zl i 10 godzin roboty jak cos to privKochana a po ile to wychodzi?bo może i ja bym sie skusiła zamówić ?
Został nam ostatni...
Więc nawet gdyby jednak się nie udało to masz po kogo wracać :**
Never give up to powinnas się cieszyć ja nie mam żadnego i z całą procedurą musiałabym ruszyć od 0. Poczekaj na spokojnie do poniedziałku. Dziewczyny co ma być to będzie... nie mamy już na nic niestety wpływu
Ja też będę zaczynała od początku jak się nie uda
Szczescie1986
Ojołki połki jaki słodkiMoje drugie dzieło
Margit2018
@Never give up a macie mrozaki?
never give up kt to twoja próba, czasami trzeba powalczyć dłużej, ile masz lat, masz blastki to musi sie w końcu udaćNo to na pewno... żadna z nas już teraz nie ma wpływu na to czy nasze Kropki się rozwiną czy nie.
Dlatego trzeba myśleć że w końcu się uda i mieć kolejny plan działania w rękawie...
jasani
No śliczności, jakbyś zdecydowała się sprzedawać takie cuda to ja jestem chętna. Czy masz jakies książki jak to się robi lub filmiki?Moje drugie dzieło
reklama
misis188
Ten pierwszy robiłam z filmiku na youtobe. Ten drugi niebieski to juz moja fantazja straszny grubas wyszedl..jsk cos to pisz na priv zaraz biore sie za trzeciegoNo śliczności, jakbyś zdecydowała się sprzedawać takie cuda to ja jestem chętna. Czy masz jakies książki jak to się robi lub filmiki?
Podziel się: