reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Moje drugie dzieło:)

Załączniki

• 201802241421171000.jpg
    201802241421171000.jpg
    403 KB · Wyświetleń: 153
reklama
Hejka bałam się że tej owulacji nie ma i napisałam do lekarza ze ja się martwię czy te testy sa wiarygodne i kazał jechać zrobić krew na lh i czekam na wynik i trochę spokojniejsza jestem ale teraz znowu czekam na ten wynik
Ja Ci powiem ze z owulacja u mnie nigdy problemu nie bylo ale gdy nie wiedzialan jeszcze o moich problemach to kupowalam te testy owulacyjne i szczerze nigdy nie wiedzialam kiedy ta owulacja byla

Dziewczyny a kiedy schodzilyscie z luteiny dowcipnej? Lekarz kazał mi od wczoraj 2x1 i na noc lactovaginal ale mysle czy to nie za wcześnie? Troche mnie wczoraj brzuch bolał jakby „czekał” na ta 2 dawkę po południu... Wcześniej miałam od początku 3x1...
Ja mualam 3x2 i robilam tak ze potem bralam 2 dni 3x1, potem znow 2 dni 2x1 i ile jeszcze tam mialam to bralam tylko po 1 na noc ale to byla taka moja modyfikacja bo miałam jedno opoakowanie luteiny o ktorym lekarz nie wiedział bo on mi tylko lutinus przepisywal:) bo on kazal brac opakowanie do kobca w takich samych dawkach i ja sie balam takiego odstawienia naglego

reklama
No śliczności, jakbyś zdecydowała się sprzedawać takie cuda to ja jestem chętna. Czy masz jakies książki jak to się robi lub filmiki?
Ten pierwszy robiłam z filmiku na youtobe. Ten drugi niebieski to juz moja fantazja:) straszny grubas wyszedl..jsk cos to pisz na priv:) zaraz biore sie za trzeciego:)

Do góry