reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Eevlee, Agapl13, Elala, Lucy777, Zosia_K, anioleczek12341, memories02 i inne dziewczyny, które trzymały za mnie krzciuki serdecznie dziękuję. Teraz ja rozsiewam wiruski ciążowe &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& mam nadzieje, że wszystkie staraczki się zarażą :-) i niedługo razem będziemy się cieszyć.
Lucy777 jak przetrwałam te dni oj ciężko było okropnie. O naszym in vitro nikt poza lekarzem nie wie mieszkam w małej miejscowości więc wolę nie ujawniać tego faktu bo nie wszyscy niestety to mogą zrozumieć. Tak więc nawet pogadać to mogłam z M tylko no i dziewczynami na forum. Organizowałam sobie czas żeby jak najszybciej minął. Dużo spacerowałam sama albo z M. odwiedzałam sklepy z ciuchami super sprawa:) i co 2 dni gdzieś jechaliśmy z M bo oboje byliśmy na długim urlopie, ale to były odległości tak do 100 km. No i oczywiście mam super fajne koleżanki więc a to byłam z nimi na koncercie a to pogaduchy babskie też super sprawa polecam, ale o mnie mało rozmawialiśmy żeby się totalnie odstresować i tak jakoś minęło mi te 12 najdłuższych dni w moim życiu.

hej dziewczynki
ja ponawiam moje pytanko odnosnie krwawienia podczas wycisznia. U mnie 10 dzien i @ ni ma. Jak pisalam wczesniej i pozwolcie ze sie powtorze to podczas stymulacji do IVF @ nie ptrzyszla bo cysta sie rozwinela na jajniku. Trzeba bylo ja usunac co przedluzylo caly proces. Ateraz dostalam inne leki na wyciszenie i mialo pomoc ale poki co to @ ani sladu. Prosze napiszcie jezeli pamietacie jak to bylo u was???? Kw ktorym dniu wyciszania dostalyscie @?

Agid- serdeczne gratulacje. Dzięki Bogu grono ciężarnych rozrasta sie:-).
Za wszystkie ciężarne i starające sie trzymam kciuki.

Jestem trochę skołowana,ponieważ jedne dziewczyny w ogóle nie miały robionej bety,inne z kolei miały robiona kilka razy a ja miałam robiona tylko raz w 11. dniu i lekarze powiedzieli,ze teraz usg w 7. tygodniu. Teraz znowu jestem zestresowana,może powinnam iść wyproscic kolejna bete,sama już nie wiem. Mam wiele ciazowych objawów i test wyszedł pozytywny. Za duzo kombinuje chyba:-)

karamel - duzo zalezy od kliniki kiedy iu ile weryfikacji z krwi cirobia. Genetalnie bobrze przyrasajaca beta daje informacje o prawidlowym rozwoju ciazy. U nas w UK Beta HCG nie robi sie w ogole:wściekła/y: Jest tylko test sikany okolo 2 tyg po transferz i tyle. Jezeli nic ci nie dolega masz ciazowe objawy to sie nie nakrecaj. Juz nie dlugo zobaczysz silne serduszo. Masz racje z tym kombinowanie za duzo ale to naturalne, kazda zaciazona przez to przechodzi. Trzymaj sie i nie stresuj. Poprostu uwierz w swoje szczescie:-)

Agid GRATULACJE!!!!
anioleczek bedzie ok! Daj znac PO wizycie!

moja szwagierka dzis urodzila coreczke (3300/56cm) - pierwsza dzidzia! Wszystko ok, porod trawl 2,5 g. Mala drze sie na caly oddzial. :)

Dziewczyny coś mnie kłuje w prawym boku. Na pewno to ńie jest jajnik. Znowu sie przestraszylam. Nie chce już nigdzie czytać co to mogą być za objawy,więc jeżeli któraś z Was miała coś podobnego,to napiszcie proszę. Dla przypomnienia jutro zaczynam 6.tydzien ciazy.

reklama
Karamel - spokojnie nic sie nie dzieje, przyzwyczaj sie ze przez cala ciaze cos cie zakluje cos zaboli a ty bedziesz sie bac. Ja tak mam do tej pory. Czasem juz tak jest ale najpewniej nic sie nie dzieje. Spokojnie.
Co do twojego pytania o betke to ja tez mieszkam w UK i ja nie mialam wcale robionej. Mnie tylko kazano zrobic sikanca w 14 dniu po transferze.
elala - niestety nie pomoge.
agid - GRATULUJE
anioleczek - daj znac co po wizycie

Do góry