reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

hejka dziewczyny, :biggrin2:
dzięki wszystkim które trzymały za mnie krzciuki.
To fakt sikacze są do kitu w niektórych przypadkach np w moim. zrobiłam bete wyszła całkiem ładna 119.5 w 12 dpt dzwoniłam do dr i to ciążą. Udało się za pierwszym razem. Teraz trzeba czekać na powtórkę bety i bicie serduszka. Cudzie trwaj......
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i życzę tym co testują na dniach takiej radości jak ja dziś przeżywałam, tym co są po transferach życzę szybkiej tłustej bety a tym w ciąży spokojnych 9 miesięcy.

reklama
eevlee zrobiłam dziś betę w 12 dpt i nie żałuję w 14 dpt mam ją powtórzyć i zbadać progesteron potem jeszcze raz. co do objawów to pierwsze 3 dni to taka byłam obolała ale to były skutki transferu następne 3 dni miałam lekki stan podgorączkowy 37,2 potem to przeszło ale bolały mnie sutki i są bardzo wrażliwe cały czas od kilku dni pobolewa mnie podbrzusze jak na okres 8 aż musiałam brać nospe od 2 do 3 tabletek dziennie. Bolały mnie plecy dolna część, już myślałam że to korzonki bo miałam kiedyś z nimi problem ale nie to maluch albo maluchy się tam rozpychają:)

Agid GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nawet niewiesz jak bardzo budujące są takie wieści. Udało się!!!! Pieknie !!!!!!!!!!!!!:-D:-) Cieszę się Twoim szczęściem. Mam wielką wiare w skuteczność in vitro :-):-D A sikańce to do d ......y. Jesteś na to niezaprzeczlanym przykąldem. Taka beta :-):-D Życze Ci byś nacieszyła się tym szcześciem, bo przy tak mozolnych staraniach to wielka rekompensata. Niech maluszki pieknie rosną. No i spokojnych 9 miesięcy! :-):-D:laugh2::happy::wink::rolleyes::yes::rofl2:

Agid gratuluje ladnej betki.Niech teraz ladnie rosnie.
Porozsiewaj na forum wiruski, bo my tutaj tworzymy ladna kolejke do testowania ;-)

Agid

pompom.gif
pompom.gif
pompom.gif
pompom.gif
pompom.gif
pompom.gif
pompom.gif
pompom.gif
pompom.gif
pompom.gif
pompom.gif
pompom.gif
pompom.gif
pompom.gif
pompom.gif
pompom.gif

banana.gif
banana.gif
banana.gif
banana.gif
banana.gif
banana.gif
banana.gif
banana.gif
banana.gif
banana.gif
banana.gif
banana.gif
banana.gif
banana.gif
banana.gif
banana.gif
banana.gif
banana.gif
banana.gif
banana.gif
banana.gif
banana.gif
banana.gif
banana.gif

Najgoretsze gratulacje!

reklama
Agid moje serdeczne gratulacje:)

co do bety- ja miałam zaleconą w 10 dpt po tranferze 1 zarodka w 3 dobie i wyszło pozytywnie:) nawet test tego samego dnia wyszedł rano tylko taki bladziusieńki.... Mocno wierzę, że wasze wyniki też będą pozytywne

Mnie jutro czeka wizyta...

Do góry