reklama
memories02
Fanka BB :)
elala - tak tak, ja cały czas lezakuję, chyba zaraz bede miała odlezyny heheh, ale dzis juz ostatn dzien lezakowania, jutro juz zamierzam sie ruszyc i zmezem jedziemy na grilka do lasu no i na spokojne spacerkowanie po lesie i zbieranie grzybków
Agapl- jeszcze raz Ci kibicuję, POWODZENIA!!!!! Daj koniecznie znac juz po
Agapl- jeszcze raz Ci kibicuję, POWODZENIA!!!!! Daj koniecznie znac juz po
Memoriellez lezi dodpoczywaj poki mozesz bo pozniej nie bedzie juz tak latwo na znalezienie wolnej chwilki. Milegp grzybobrania zycze. Lesne, swieze powietrze na pewno dobrze wam zrobi.
agapl - czekamy z niecierpliwoscia na wiesci od ciebie. Wiesz o ktorej??? W razie czego kciuki juz mam zacisniete.
agapl - czekamy z niecierpliwoscia na wiesci od ciebie. Wiesz o ktorej??? W razie czego kciuki juz mam zacisniete.
madzialenak
mama na pełen etat
agapl to Twój wielki dzień! Trzymam kciuki kochana &&&&&&&&&
Cześć dziewczyny
nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie. Poczytuję Was regularnie, ale z pisaniem to już gorzej. Dziś mój sądny dzień byłam na becie w 12 dpt ciekawe co wyjdzie bo sikacz wyszedł negatywny. więc już wiele nie oczekuje ale jeszcze mam nikłą nadzieję na dużą bete.
Agapl trzymam krzciuki za twój transfer Będzie dobrze wierze w to.
Pozdrawiam wszystkie starające się i te już w ciąży, spokojnych 9 miesięcy
nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie. Poczytuję Was regularnie, ale z pisaniem to już gorzej. Dziś mój sądny dzień byłam na becie w 12 dpt ciekawe co wyjdzie bo sikacz wyszedł negatywny. więc już wiele nie oczekuje ale jeszcze mam nikłą nadzieję na dużą bete.
Agapl trzymam krzciuki za twój transfer Będzie dobrze wierze w to.
Pozdrawiam wszystkie starające się i te już w ciąży, spokojnych 9 miesięcy
Trzymam kciuki za wszystkie transferoweczki! Teraz bedziemy czekac na rosnaca betke!
Agid trzymam kciuki! Daj znac jak dostaniesz wyniki!
Ja mam dzis kolejny slaby dzien jeszcze chodze w pizamie....
moja szwagierka wlasnie pojechala rodzic czekam na tel z PL jak jej idzie
Agid trzymam kciuki! Daj znac jak dostaniesz wyniki!
Ja mam dzis kolejny slaby dzien jeszcze chodze w pizamie....
moja szwagierka wlasnie pojechala rodzic czekam na tel z PL jak jej idzie
reklama
Witam was dziewczyny dawno mnie tu nie było ale czasami zagladam i czytam jak wam sie udaje. ja jestem juz na koncówce ale za was trzymam kciuki napewno i na was przyjdzie czas trzeba tylko w cierpliwsci czekac wiem ze to trudne ale trzeba wierzyc. jesli ma jakies pytania to chetnie pomoge. pozdrawiam
Podziel się: