reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Niestety tu gdzie dzis bylam fotek nie dają :(. Ale i bez nich uwazam wizyte za udaną. Maleństwo pięknie rośnie (ja za to w ogóle, nawet grama nie przytyłam, ale narazie nie jest to problemem, dzidzia korzysta z moich zapasów :). Naprawdę każdej z Was z calego serca życzę takich widoków i przezyc.
O nie to ja za tydzień też nie dostane :( już sie zamulilam :p
I jak kochana ? Rośnie maluszek ? Widać siusiaka? :D
Ale Ci zazdroszczę że już dziś byłaś:D kiedy polowkowe ? Albo następną wizyta ? :D

Niestety tu gdzie dzis bylam fotek nie dają :(. Ale i bez nich uwazam wizyte za udaną. Maleństwo pięknie rośnie (ja za to w ogóle, nawet grama nie przytyłam, ale narazie nie jest to problemem, dzidzia korzysta z moich zapasów :). Naprawdę każdej z Was z calego serca życzę takich widoków i przezyc.
Super, gratulacje :) ✊

O nie to ja za tydzień też nie dostane :( już sie zamulilam :p
I jak kochana ? Rośnie maluszek ? Widać siusiaka? :D
Ale Ci zazdroszczę że już dziś byłaś:D kiedy polowkowe ? Albo następną wizyta ? :D

Maluszek rosnie, ale o plci juz nie rozmawialam skoro ja znam (widać i tak pewnie by nie bylo :(.
Dzis wlasnie będę umawiała sie na połówkowe za 3-4 tygodnie.

reklama
No własnie ... objawów brak :( Mały nie chce dać mi znać czy się zadomowił czy nie.
Zawsze zastanawiałam się jaka droga jest najcięższa w czasie in vitro... i zdecydowanie mogę powiedzieć - zastrzyki to piksuś, najgorsze jest czekanie na wynik i ewentualne porażki...
No niestety. To najgorsze. Z jednej strony chcialabym juz wiedziec a z drugiej jakby sie mialo nie udac to moze lepiej zyc w iluzji?
Dziękuję bardzo ;););) @Never give up @Kurcia za Was trzymam mocno kciuki :tak::tak:
Dziekuje :*

Do góry