reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Niestety tu gdzie dzis bylam fotek nie dają :(. Ale i bez nich uwazam wizyte za udaną. Maleństwo pięknie rośnie (ja za to w ogóle, nawet grama nie przytyłam, ale narazie nie jest to problemem, dzidzia korzysta z moich zapasów :). Naprawdę każdej z Was z calego serca życzę takich widoków i przezyc.

Super wieści ❤:) Niech maluch dalej ładnie rośnie :)

Ja przy transferze sama przywiozlam lek wykupiony w aptece . Straszne jest to ze licza sobie drugie 500 za podanie. Lek w aptece kosztuje w ziko 512 zl. W bialymstoku gdzie robilam dwa razy transfer wlew poza tym nie kosztowal ani grosza. Ja bym osobiscie odpuscila badanie a zdecydowala sie tylko na podanie leku. Zdzierstwo straszne.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

O widzisz, to super że piszesz, 500zł byłabym w stanie zapłacić. A jak to jest podawane?

Dziewczyny pytanie kolejne, które witaminy dla m
profertil czy fertimen plus?
U nas leciały i te i te. Ale po fertilman były lepsze efekty. A może to zbieg okoliczności. W każdym razie od 0% ruchu A przez 1.5 roku ( 3 miesiące profertil później długo tylko salfazin, przed kolejną stymulacja 3 miesiące fertilman). Do 10% ruchu A.

U nas leciały i te i te. Ale po fertilman były lepsze efekty. A może to zbieg okoliczności. W każdym razie od 0% ruchu A przez 1.5 roku ( 3 miesiące profertil później długo tylko salfazin, przed kolejną stymulacja 3 miesiące fertilman). Do 10% ruchu A.
Mój bierze Othomol fertil plus i powiem ,ze ma takie parcie na sex,ze tragedia:biggrin2: dopiero zaczął wiec moze tez poczytaj o tym leku

Czesc dziewczynki czytam Was juz od jakiegos czasu przede mna dluga droga do 1 proby poki co biore 2 miesiace visanne (niepowodzenia to wg lekarza endometrioza). Chcialabym sobie zbadac poziom witaminy D i B12 (tak jak tu pisalyscie + od paru ladnych lat lecze sie na depresje wiec nie zaszkodzi). Widzialam, ze w alab jest pakiet "witaminy" kosztuje okolo 250 zl wiec nie malo i jest tam witamina D,A, B12, E i kwas foliowy i mam pytanie myslicie zeby zrobic te w pakiecie czy to nic nie da i lepiej tylko te D i B12? Nie wiem czy to cos zmieni po prostu. Kwas foliowy juz biore prawie 4 lata. Bardzo Was wszystkie pozdrawiam - jestescie niesamowite.

Czesc dziewczynki czytam Was juz od jakiegos czasu przede mna dluga droga do 1 proby poki co biore 2 miesiace visanne (niepowodzenia to wg lekarza endometrioza). Chcialabym sobie zbadac poziom witaminy D i B12 (tak jak tu pisalyscie + od paru ladnych lat lecze sie na depresje wiec nie zaszkodzi). Widzialam, ze w alab jest pakiet "witaminy" kosztuje okolo 250 zl wiec nie malo i jest tam witamina D,A, B12, E i kwas foliowy i mam pytanie myslicie zeby zrobic te w pakiecie czy to nic nie da i lepiej tylko te D i B12? Nie wiem czy to cos zmieni po prostu. Kwas foliowy juz biore prawie 4 lata. Bardzo Was wszystkie pozdrawiam - jestescie niesamowite.
Witaj u nas Kochana ! Zapraszamy :)

Mi doktor mowila, że wystarczy D i tak miałam w zaleceniach ale dziewczyny też robiły B12 więc to też dobry pomysł ! Jeżeli chodzi o kwas foliowy to też bym zbadala poziom bo w niektórych przypadkach okazuje się , że zwykły kwas foliowy nie jest przyswajalny przez organizm I wtedy trzeba brać metylowany kwas foliowy :) tu dziewczyny naprawdę dużo wiedzą więc zapraszamy do naszej skarbnicy wiedzy ! :D

A bierzesz jakiś komplet witamin ?

A gdzie dokładnie się leczycie ?

Witaj, fajnie że się odezwałaś zawsze w kupie raźniej, może droga nie będzie taka długa i uda sie za pierwszym razem, czego ci życzę. Napisz gdzie się leczysz.

reklama
Do góry