No dokładnie! jeszcze nigdy tyle czasu nie spędziłam przy kalendarzu jak dziś rano ale było warto ! Jest pięknie oby tak dalej dziewczęta ! ❤Widzisz wczoraj nas przywolalas do porzadku i jak ladnie sie kalendarz zapelnil czasem dobra taka opierdolka
reklama
Szczescie1986
Fanka BB :)
Czy możesz mi więcej powiedziec na temat tego leku?Ja nie mialam wlewu . Mialam podawany atosiban przy pierwszym jak i drugim udanym transferze. Oba byly po punkcjach bo nie mialam zamrozonych zarodkow. Czytalam ze to badanie jest malo wnoszace i mi lekarz w klinice uniwersyteckiej od razu proponowal wlew poniewaz maja b. Dobre wyniki ze stosowaniem tego leku przy transferze. Jezeli oszczedzac to na tym badaniu. Czytalam posty dziewczyn z 2013 r ktore byly po tym badanii i klely bo nic ono noe wnioslo. Lepiej od razu wydac na lek moim zdaniem ktory kosztuje w aptece 500 z groszami.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
olgaaa1987
Zaangażowana w BB
A ja czekam cierpliwie dzisiaj 8dpt, wydaje mi się że do poniedziałku cała wieczność !!!
@Oczekiwanie2017 @Iskra_82 czekamy na foteczki!!!!
Never give up
@olgaaa1987 mam to samo i co i raz to bardziej mnie korci aby iść jutro...A ja czekam cierpliwie dzisiaj 8dpt, wydaje mi się że do poniedziałku cała wieczność !!!
Never give up
@Kurcia a jak u Ciebie? jak samopoczucie?@Oczekiwanie2017 @Iskra_82 czekamy na foteczki!!!!
Ojjjj stres coraz wiekszy. A objawy wrecz ujemne.@Kurcia a jak u Ciebie? jak samopoczucie?
A jak u Ciebie?
reklama
Never give up
No własnie ... objawów brak Mały nie chce dać mi znać czy się zadomowił czy nie.Ojjjj stres coraz wiekszy. A objawy wrecz ujemne.
A jak u Ciebie?
Zawsze zastanawiałam się jaka droga jest najcięższa w czasie in vitro... i zdecydowanie mogę powiedzieć - zastrzyki to piksuś, najgorsze jest czekanie na wynik i ewentualne porażki...
Podziel się: