Never give up
Fanka BB :)
Super! Oby dzidzia rosła i rozwijała się u mamusi w brzuszku jak trzeba :*O super 13 marca kolejna wizyta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super! Oby dzidzia rosła i rozwijała się u mamusi w brzuszku jak trzeba :*O super 13 marca kolejna wizyta
Dziękuję bardzo @Never give up @Kurcia za Was trzymam mocno kciukiSuper! Oby dzidzia rosła i rozwijała się u mamusi w brzuszku jak trzeba :*
Gratulacje po raz kolejny @EwaRaG !!!Zrobiłam wczoraj II weryfikację bety i tak:
7dpt beta 71, progesteron 40
9dpt beta 208, progesteton 22
Dodam, że miałam podane 2 blastocysty.
Co myślicie o tym przyroście?
Bardzo ladnyZrobiłam wczoraj II weryfikację bety i tak:
7dpt beta 71, progesteron 40
9dpt beta 208, progesteton 22
Dodam, że miałam podane 2 blastocysty.
Co myślicie o tym przyroście?
Mam przyjść 10 marca, to będzie 25dpt. Może już będzie serduszko biłoGratulacje po raz kolejny @EwaRaG !!!
według mnie jest wszystko OK A dzwoniłaś już do lekarza, kiedy wizyta?
Powinno ty mialas transfer blastki i ja,zarodkow dwudniowych i 26 dpt widac już bylo serduszko❤Mam przyjść 10 marca, to będzie 25dpt. Może już będzie serduszko biło
@Oczekiwanie2017 @Iskra_82 czekamy na foteczki!!!!