hope322
Fanka BB :)
Piekny wynik! Gratulacje mamuskaMam już wyniki w 7dpt beta 71, 3 a progesteron 40,6. Jest ok ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piekny wynik! Gratulacje mamuskaMam już wyniki w 7dpt beta 71, 3 a progesteron 40,6. Jest ok ?
Ja zrobiłam w 7dpt bo miałam podaną blastkę. I już wczoraj rano wyszedł mi sikaniec.Mi jutro mija tydzień od transferu. Zamierzałam bete w poniedziałek robic albo dopiero 1.03 ale strasznie korci. Czy w 7 dniu wynik jest miarodajny bo przecież jesli wszystko poszło ok to zagnieżdżenie mogło być bardzo późne. Przyu pozytywnym wyniku sprawa jest prosta a przy niskiej becie ?
EwaRaG.... GRATULACJE !!!!!
Bardzo okMam już wyniki w 7dpt beta 71, 3 a progesteron 40,6. Jest ok ?
Witaj, jakaś beta wyszła, a to oznacza (moim zdaniem), że embrioglue i ah spełniło swoja rolę. Zarodki nawet ładne nie muszą koniecznie być zdrowe genetycznie i może tu tkwi problem. Beta faktycznie nie daje zbyt wiele nadziei, ale fakt, że coś się zadziało daje nadzieję na przyszłość. A miałaś badania pod kątem trombofilii? Miałaś teraz heparynę lub acard? Może to by też pomogło w porządnej implantacji. Mam nadzieję, że kolejny raz będzie tym szczęśliwym :*
Jest bardzo ok[emoji4] gratulacje [emoji173]Mam już wyniki w 7dpt beta 71, 3 a progesteron 40,6. Jest ok ?
TakBlastka to już 5-dniowa ?
Mam już wyniki w 7dpt beta 71, 3 a progesteron 40,6. Jest ok ?