reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mi jutro mija tydzień od transferu. Zamierzałam bete w poniedziałek robic albo dopiero 1.03 ale strasznie korci. Czy w 7 dniu wynik jest miarodajny bo przecież jesli wszystko poszło ok to zagnieżdżenie mogło być bardzo późne. Przyu pozytywnym wyniku sprawa jest prosta a przy niskiej becie ?
EwaRaG.... GRATULACJE !!!!!

Mi jutro mija tydzień od transferu. Zamierzałam bete w poniedziałek robic albo dopiero 1.03 ale strasznie korci. Czy w 7 dniu wynik jest miarodajny bo przecież jesli wszystko poszło ok to zagnieżdżenie mogło być bardzo późne. Przyu pozytywnym wyniku sprawa jest prosta a przy niskiej becie ?
EwaRaG.... GRATULACJE !!!!!
Ja zrobiłam w 7dpt bo miałam podaną blastkę. I już wczoraj rano wyszedł mi sikaniec.

Witaj, jakaś beta wyszła, a to oznacza (moim zdaniem), że embrioglue i ah spełniło swoja rolę. Zarodki nawet ładne nie muszą koniecznie być zdrowe genetycznie i może tu tkwi problem. Beta faktycznie nie daje zbyt wiele nadziei, ale fakt, że coś się zadziało daje nadzieję na przyszłość. A miałaś badania pod kątem trombofilii? Miałaś teraz heparynę lub acard? Może to by też pomogło w porządnej implantacji. Mam nadzieję, że kolejny raz będzie tym szczęśliwym :*

Tak, trombofilie miałam robiona, badania ok.
A heparyne czy acarda to nie, podawane nie miałam.
Teraz jestem po becie (doktor kazał zrobić IV weryfikację), czekam teraz na wynik i na wizytę po 10:30. Takze czekam na ostateczna decyzję.

reklama
Do góry