misis188
Fanka BB :)
A gdzie bedziesz sie szczepic? W Łodzi czy w Krakowie?Bardzo Ci dziękuję ja na pierwsze jadę już 12 marca I jestem pełna nadziei
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A gdzie bedziesz sie szczepic? W Łodzi czy w Krakowie?Bardzo Ci dziękuję ja na pierwsze jadę już 12 marca I jestem pełna nadziei
Właśnie dzwoniłam i niestety nie można zmienić daty gdyż moja dr ustawiła na ta datę nie na wcześniejszaco ja mam zrobić t to tyle czasu jeszcze gdzie 17 kwietnia cholera jakie to wszystko trudne dzoasia co poradzisz iść prywatnie wcześniej w Polsce czy czekac bo ta 17 to konsultacja dopiero nie biopsjaDziś będę dzwonić do kliniki bo dała wstępna datę na kwiecień oczywiście po transferze,a jak się uda to anulować wizytęale ja gdybać już nie mam siły i dlatego dowiem się czy wcześniejsza data wchodzi w grę
KOCHANE POWODZENIA!!!@Vorreiavereunbimbo kochana niech ten transfer zaowocuje wymarzona ciąża !! zaciskaj nóżki i nie puszczaj ❤
@Angelad kochana samych dobrych wiadomości na wizycie czekamy na info !❤
@EwaRaG bety do nieba !! ❤
MIŁEGO DNIA KOCHANE ! ❤
Super!!!! [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]Mam już wyniki w 7dpt beta 71, 3 a progesteron 40,6. Jest ok ?
Jest super!! Teraz ważny przyrost , więc powtórz w piątek ❤Mam już wyniki w 7dpt beta 71, 3 a progesteron 40,6. Jest ok ?
Trzymam kciuki@Vorreiavereunbimbo kochana niech ten transfer zaowocuje wymarzona ciąża !! zaciskaj nóżki i nie puszczaj ❤
@Angelad kochana samych dobrych wiadomości na wizycie czekamy na info !❤
@EwaRaG bety do nieba !! ❤
MIŁEGO DNIA KOCHANE ! ❤