Margit2018
Fanka BB :)
W pewnym momencie to czyje to geny to najmniej ważne, będziesz mamą i to jest najważniejszeJa nie miałam zastrzyku bo miałam KD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W pewnym momencie to czyje to geny to najmniej ważne, będziesz mamą i to jest najważniejszeJa nie miałam zastrzyku bo miałam KD
Jest i moja poekna 19tka[emoji16]Pieknie wygladasz
Ja też robiłam 3dniiwego kropka bete w 10dpt siknelam oczywiście wcześniej 9dpt wieczorem i był bladzioch! trzymam kciuki ❤Ja nie polecę 9tego dnia, bo miałam 3 dniowe kropki. Więc dla siebie robię betę 10tego dnia, a dla kliniki już oficjalną 12tego...
Hej, muszę się umówić na histero, będę zaraz właśnie dzwonić. W marcu zabieg a w kwietniu transfer.@Justin87 Hej kochana jak tam u Was kiedy masz badania i kiedy startujecie?
O, super wiadomości. bardzo się cieszę. Oby tak dalej. :*U mnie na szczęści wszystko w porządku, dzisiaj potwierdziła to wizyta u Pani Dr z Kliniki. Miałam podane dwa zarodki niestety pozostał tylko jeden. Będziemy się cieszyć jednym maluszkiem. A jak u Ciebie ? Wszystko w porządku, bete robiłaś?
Hej, muszę się umówić na histero, będę zaraz właśnie dzwonić. W marcu zabieg a w kwietniu transfer.
A Ty jak tam?
U nas dobrze, byłam wczoraj u naszej Pani Dr powiem szczerze oczekiwałam z jej strony większego zainteresowania a ona generalnie przyjęła mnie obojętnie. No ale cóż mam nadzieję, że moja historia z tą kliniką dobiegła końca. Zarodek prawie wyszedł z otoczki i z dwóch został tylko jeden. W czwartek wizyta u mojego ginekologa może już serduszko będzie widoczne. Ja to bym mogła spać 24h/dobę a niestety chodzę do pracy i nie wiem jak z tym walczyć heh A gdzie to histero będziesz robiła?