reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Bylam dzis w klinice bo w nocy mialam plamienie z krwi, lekarz zrobil usg powiedzial ze bardzo wczesna ciaza pecherzyk w macicy ale nie pokoi go ze troche maly jak na iles tam.dni ciazy a to dopiero 20dpt powiedzial tez ze moze byc roznie moze sie jeszcze rozwinac. A plamienie nie wie on od czego , nic zlego on nie widzi, myslalam ze da mi moze cos na skurcze macicy a on na to ze ja panikuje i trzeba przyjsc za tydzien. Zdenerwowal mnie tym. Kurcze jak byly plamienia male kawy z melkiem to siedzialam w domu a teraz ta krew wez nie spanikuj.

Fakt beta w 20dpt byla 2867 progesteron 34,6 wiec dobry wynik rosnie beta prawidlowo u mnie tylko te bole i plamienia.poszlam zobaczyc bo moze krwiak moze cos, a on do mnie taki nie mily ze panikuje nic sie nie dzieje za tydzien sie okaze tyle.... ;/

Hejo_O miałam dzisiaj wizytę u lekarza prowadzącego. Jej zdaniem wszystko jest ok u mnie i nawet u męża jest ok bo zaplodnilo sie ,aż 12 komórek;-) ;)nie wie czemu tak się dzieje ,ze się nie udaje. Po ostatnim podejściu tez nie wie od czego dokładnie miałam ta betę czy od ostatniego zastrzyku czy poprostu była ciąża:mad:Naciskała na badania no i co wskórałam:-) :) Mam podejść teraz do moich mrozaczkow normalnie,a jak teraz się nie uda to mam iść ba biopsje:szok: dziewczyny co to oznacza dla mnie?? Jak to badanie wyglada?co może mi pokazać czy te badanie będzie idealne żeby stwierdzić dlaczego tak się dzieje?? Cxy jest przy tym ból?? Aż mam trochę stracha:omoze obejdzie się jak uda się ,ale już mam na to wyznaczony termino_O co do moich tabletek każde nie brać bo jej zdaniem co za dużo to tez nie zdrowo :no:jakie są wasze pogody na to wszystko

Ostatnia edycja:
U mnie na szczęści wszystko w porządku, dzisiaj potwierdziła to wizyta u Pani Dr z Kliniki. Miałam podane dwa zarodki niestety pozostał tylko jeden. Będziemy się cieszyć jednym maluszkiem. A jak u Ciebie ? Wszystko w porządku, bete robiłaś?
O, super wiadomości. :) bardzo się cieszę. Oby tak dalej. :*

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej, muszę się umówić na histero, będę zaraz właśnie dzwonić. W marcu zabieg a w kwietniu transfer. :)
A Ty jak tam?
U nas dobrze, byłam wczoraj u naszej Pani Dr powiem szczerze oczekiwałam z jej strony większego zainteresowania a ona generalnie przyjęła mnie obojętnie. No ale cóż mam nadzieję, że moja historia z tą kliniką dobiegła końca. Zarodek prawie wyszedł z otoczki i z dwóch został tylko jeden. W czwartek wizyta u mojego ginekologa może już serduszko będzie widoczne. Ja to bym mogła spać 24h/dobę a niestety chodzę do pracy i nie wiem jak z tym walczyć heh :tak: A gdzie to histero będziesz robiła?

Do góry