reklama
madzialenak
mama na pełen etat
last time dawno Cie nie było, ale cieszę się, że Ty i dzidzia dobrze się czujecie:-), płeć powiadasz? i kogo tam w środku nosisz chłopca czy dziewczynkę? pochwal się. Pytałaś na jakim jestem etapie.... a więc w środę o 12:30 mam transfer mojej jedynej śnieżynki. Już nie mogę się doczekać. Mam mega pozytywne nastawienie i liczę na to, że się uda.
eevlee jak na niskie amh to świetny wynik z zarodkami. Teraz dbaj o siebie i maluszki, życzę bliźniaków :-)
A to co ja miałam zalecone to: oszczędny tryb życia, 2l wody dziennie, dieta wysokobiałkowa, brak napoi z kofeiną, nie kąpać się w gorącej wodzie tylko szybkie prysznice.
kinga z rodzinką wracajcie do zdrowia. Czas szybko zleci i już niedługo Ty będziesz się przygotowywać do przyjęcia swojego maluszka.
eevlee jak na niskie amh to świetny wynik z zarodkami. Teraz dbaj o siebie i maluszki, życzę bliźniaków :-)
A to co ja miałam zalecone to: oszczędny tryb życia, 2l wody dziennie, dieta wysokobiałkowa, brak napoi z kofeiną, nie kąpać się w gorącej wodzie tylko szybkie prysznice.
kinga z rodzinką wracajcie do zdrowia. Czas szybko zleci i już niedługo Ty będziesz się przygotowywać do przyjęcia swojego maluszka.
Ostatnia edycja:
eevlee - a jakie masz przepisane leki na teraz???
Leków biorę sporo. Encorton, luteine dopochwową, estrofem, zastrzyki clexane oraz antybiotyk, który miałam zapisany po punkcji (zostały jeszcze 2 tabletki).
madzialenak
mama na pełen etat
aniołeczek do wtorku już blisko :-), Ty już też chyba poznasz płeć? Chciałabym być na Twoim etapie, pamiętam jak całkiem niedawno Ty czekałaś na transfer.
Koniecznie napisz jak wizyta przebiegła.
Koniecznie napisz jak wizyta przebiegła.
agapl - tak biore witaminki dla ciezarnych plus wieksza dawke kwasu foliowego, zelazo i aspirynke
Onlyone - no my nie musimy sie martwic ze nasze nastoletnie corki zajda w ciaze w wieku lat 15 ewentualnie synusie cos narobia, chociaz moj emek sie smieje ze jak sie wdadza w tatusia to sie nie musimy o to martwic.
Onlyone - no my nie musimy sie martwic ze nasze nastoletnie corki zajda w ciaze w wieku lat 15 ewentualnie synusie cos narobia, chociaz moj emek sie smieje ze jak sie wdadza w tatusia to sie nie musimy o to martwic.
madzialenak - no jakaś dłuższa chwila mi zeszła zanim do Was tutaj weszłam - winny za to jest brak czasu ale pewnie niebawem się to zmieni.
Płci jeszcze nie znamy,dlatego też się nie pochwaliłam - nasz bąbelek najwidoczniej uznał,że jeszcze trochę przyjdzie nam poczekać aż zdradzi nam tajemnicę co też tam chowa między nóżkami ;-)
To godzinę transferu masz dokładnie taką samą jak memories ))
Pozytywne nastawienie - to mi się podoba )) Życzę by śnieżynka z Tobą została i 9 miesięcy u Ciebie mieszkała
aniołeczek - no moja droga,ja w przeciwieństwie do Ciebie tylko na dłuższą chwilkę "zeszłam" z forum a Ciebie nie było i nie było i było....... ))))
Pytałaś o mnie na forum- wiem (dziękuję). Ale widać przez tą chwilę nikt o mnie nie myślał hehehe,bo pewnie nikt Ci nie odpisał )))
Tyle tu nowych forumek,nowych historii,transferków.... pogubić się można jeśli się nie jest na bieżąco. Przyznaję,że najbardziej pamiętam nicki forumek sprzed 3 miesięcy plus kilka "teraźniejszych" ))
Super,że jesteś przed wizytą Koniecznie daj znać jak już będziesz po.
Płci jeszcze nie znamy,dlatego też się nie pochwaliłam - nasz bąbelek najwidoczniej uznał,że jeszcze trochę przyjdzie nam poczekać aż zdradzi nam tajemnicę co też tam chowa między nóżkami ;-)
To godzinę transferu masz dokładnie taką samą jak memories ))
Pozytywne nastawienie - to mi się podoba )) Życzę by śnieżynka z Tobą została i 9 miesięcy u Ciebie mieszkała
aniołeczek - no moja droga,ja w przeciwieństwie do Ciebie tylko na dłuższą chwilkę "zeszłam" z forum a Ciebie nie było i nie było i było....... ))))
Pytałaś o mnie na forum- wiem (dziękuję). Ale widać przez tą chwilę nikt o mnie nie myślał hehehe,bo pewnie nikt Ci nie odpisał )))
Tyle tu nowych forumek,nowych historii,transferków.... pogubić się można jeśli się nie jest na bieżąco. Przyznaję,że najbardziej pamiętam nicki forumek sprzed 3 miesięcy plus kilka "teraźniejszych" ))
Super,że jesteś przed wizytą Koniecznie daj znać jak już będziesz po.
anioleczek12341
Fanka BB :)
madzialenak i ty będziesz na moim etapie każda z nas musi poprostu tylko zaczekać na swój czas. Ja wierzę, że twój własnie nadszedł i też będziesz sie cieszyła takim szczęściem jak ja
płci raczej jeszcze nie poznam. za wcześnie chyba na to, szczególnie ze moja gin ma taki starszy USG. powiem we wtorek no i oczywiście ze napiszę jak wizyta jeśli tylko was to interesuje
Czekam na mojego męza, ale sie chyba nie doczekam jego powrotu, bo jest jeszcze w pracy- co za wyzysk poszedł na 7 rano a jeszcze nie wyszedła agdzie 160 km drogi do domu?
last time hehe no nie było mne ale za to wróciłam w wielkim stylu! powoli uczę sie nowych koleżanek i podczytuje co u tych które znam Masz racje jak pytałam o ciebie to nikt mi nie odp
płci raczej jeszcze nie poznam. za wcześnie chyba na to, szczególnie ze moja gin ma taki starszy USG. powiem we wtorek no i oczywiście ze napiszę jak wizyta jeśli tylko was to interesuje
Czekam na mojego męza, ale sie chyba nie doczekam jego powrotu, bo jest jeszcze w pracy- co za wyzysk poszedł na 7 rano a jeszcze nie wyszedła agdzie 160 km drogi do domu?
last time hehe no nie było mne ale za to wróciłam w wielkim stylu! powoli uczę sie nowych koleżanek i podczytuje co u tych które znam Masz racje jak pytałam o ciebie to nikt mi nie odp
Ostatnia edycja:
madzialenak
mama na pełen etat
aniołeczek strasznie daleko ma Twój mąż to pracy, tak codziennie dojeżdża?
aniołeczek - normalnie SZCZELAM focha hehehehe ))) a tak poważnie,to w sumie z nikim nie mam kontaktu oprócz przebywania na forum,więc któż mógł coś o mnie wiedzieć poza tym co pisałam będąc tu wcześniej )
Przyznaj,że ten czas zapindala jak szalony ) Pamiętasz jak to wyczekiwałyśmy na termin wielkiego testowania a tu wielkim krokiem zbliża się POŁÓWKOWE...
Jak tam twój brzusio,rośnie już???
Przyznaj,że ten czas zapindala jak szalony ) Pamiętasz jak to wyczekiwałyśmy na termin wielkiego testowania a tu wielkim krokiem zbliża się POŁÓWKOWE...
Jak tam twój brzusio,rośnie już???
reklama
anioleczek12341
Fanka BB :)
madzialenak nie nie codziennie moj mąż pracuje od poniedziałku do piątko i spędza te dni tam na miejscu- de facto pochodzi stamtąd i mieszka w mieszkaniu rodziców swoich a na weekendy wraca do naszego domu i do mnie Niestety nie moze znaleść pracy bliżej domu i tak sie męczymy a ja też nie mogę sie z domu za bardzo wyprowadzić... z różnych względów
lasttime pamiętam jak dziś tego sie nie da zapomnieć ten stres i w ogóle... brzuszek delikatnie zaczyna sie zarysowywać a twój? no i kiedy masz termin?
lasttime pamiętam jak dziś tego sie nie da zapomnieć ten stres i w ogóle... brzuszek delikatnie zaczyna sie zarysowywać a twój? no i kiedy masz termin?
Podziel się: