reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

no prosze stary sklad zawital do nas ponownie:-)
last time, anioleczek moze zostaniecie na dluzej. Ciesze sie bardzo ze u was wszytsko w porzadeczku i ze maluszki tez dobrze sie maja. Ja osobiscie bardzo was prosze o regularne zagladanie na forum i naskrobanie kilku slowek co tam u was? Trzymalam za was dzielnie kciuki takze fajnie byloby dowiedziec sie co wytrzymalam.:-D Ojejej wy juz o polowkowym piszecie a pamietam jakby to bylo wczoraj!

Ostatnia edycja:
reklama
Anioleczek, Last time, oj przelcialo, przelecialo. Rownie dobrze jak i Wy przypominam sobie jak testowalysice a niedlugo juz poznacie plec dzieciatek.Niesamowite jak ten czas szybko leci.
Ciesze sie ogromnie,ze u Was i maluszkow wszystko dobrze i przylaczam sie do prosby elala, abyscie do nas zagladaly i pisaly. :tak: My cioteczki forumowiczki jestesmy ciekawe jak sie miewaja malenstwa i ich mamuski:-)

Memories &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Powodzenia!!!!!

Zaraz po crio chcemy wracac do domu a mamy jakies 150km. Myslicie,ze powinnam z godzinke posiedziec w kawiarence zanim udamy sie w podroz,czy jest to zbedne?
Dzis mnie znowu pobolewa brzuch jak na @ a kysz a kysz paskudo!!!!

agapl prosze mi nawet "tego", slowa nie wspominac na forum. nie na nia pora! :no:
Jezeli chodzimod twoj transferek to ja sie nie znam. ponoc karza z 15 minut polezec na kozetce a potem to juz od ciebie zalezy. Ja mam okolo 90 km i na pewno bede wracala do domku bo tam najmniej bede sie stresowala. W zasadzie co za ronica czy siedzisz w aucie czy w kawiarni? takie jest moje skromne zdanie ale zrob to co da ci wiekszy komfort psychiczny.

elala, dzieki, mnie tez sie wydaje,ze nie ma roznicy miedzy posiedzeniem w kafejce a posiedzeniem w aucie. Chcialam sie tylko poradzic ekspertek :tak:
Wkoncu po wertepach nie jedziemy a samochod to nie bryczka bez amortyzatorow ;-)

agapl ja po transferze leżałam w klinice 30 minut z nogami do góry, później mogłam chodzić, jeździć samochodem, prowadzić oszczędny tryb życia, ale nie leżeć. Myślę, że spokojnie możesz jechać do domku, najwyżej weź sobie fotel zmień w pozycję na pół leżąco.

Ja mam dziewczyny pytanie odnośnie butów na wysokim obcasie, jak myślicie po transferze będę mogła w nich chodzić czy lepiej płaskie obuwie, którego nie znoszę i się źle czuję??

memories trzymam kciuki, wiruski na szczęście dla Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
agapl ja po transferze leżałam w klinice 30 minut z nogami do góry, później mogłam chodzić, jeździć samochodem, prowadzić oszczędny tryb życia, ale nie leżeć. Myślę, że spokojnie możesz jechać do domku, najwyżej weź sobie fotel zmień w pozycję na pół leżąco.

Ja mam dziewczyny pytanie odnośnie butów na wysokim obcasie, jak myślicie po transferze będę mogła w nich chodzić czy lepiej płaskie obuwie, którego nie znoszę i się źle czuję??

Agapl, nie chcę się wymadrzać, ale myslę, że chodzenie na obcasie nie jest zabronione po transferze. Przecież w żaden sposób nie wpływa to na zdrowie. Sama mam zamiar chodzić w takim obiwiu.

Madzielanek nie gniewaj się, ale podłapałam troszeszkę wirusków wysłanych przez Ciebie do Memories. Myslę, że spokojnie mogłabyś obdarować niemi jeszcze wiele z nas :-)

Do góry