reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć. Serdecznie Wam dziękuję za tak ogromne wsparcie duchowe i nawet zarejestrowałam, że były też dziewczyny, co były gotowe do mnie przyjechać. To naprawdę niesamowite.

Ok. 16 dostałam wypis, sąsiad mnie przywiózł i od pojutrza będę już miała całodobową opiekę ;)

Serduszka biją oba. Jeden wygląda na 8 a drugi na 7 tydzień (hmmm.... transfer miałam 13 stycznia, nie za małe trochę?). Na USG było jeszcze widać mały skrzep, który się oczyszcza.

Teraz idę spać. Noce były ciężkie. Lokatorka obok była po 90-tce, cały czas coś mówiła. Nawet o 1 czy 5 rano. Trzeba przyznać, dykcję miała bardzo dobrą. Głos też donośny...
Uff!! Kamień z serca! cudownie, że dzieciątka się rozwijają, ten 7-8tc chyba jest ok :)

Bałtyk i ja Was serdecznie pozdrawiamy [emoji16]
Czyli „na relaksie” [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
1519068717-78cb0fec04b40ff0-aaaaaa.jpeg
Super!! Odpoczywaj, joduj sie!!

witam was kochane niestety stan Damiego sie nie poprawia a pogarsza z dnia na dzień... dzis stracił swiadomosc ciezko z nim trzymac kontak... nie chce jesc pije wode tylko tabletek tez nie chce.. nie wiem juz co robic...lekarze juz nic nie chca dawac bo zagrozenie życia jest... ahh kochane nie wiem jak to wszystko przeżyje... powoli dostaje do głowy z tego wszystkiego ...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Strasznie mi przykro, ze stan Damiego sie pogarsza :( modle sie i cud. Trzymaj sie kochana i pozdrow Damiego ✊❤️

reklama
Me..gi a co mówi lekarz, czy niepowodzenie zwala na endomende czy inny powód. Wiem, jak jest ci ciężko, ale trzeba próbować a jak się nie da, to należy oswoić plan B. Trzymam kciuki, napisz co ci lekarz powiedział. Trudne to wszystko ale życie lubi czasami przeczołgać

Margit, w sumie lekarz nic mi nie powiedział poza tym, że mam kontrolnie przyjść na usg w czwartek, jak nadal będzie pusto to odstawiamy leki i po @ mam się u niego pojawić celem omówienia dalszego działania. Widzialam, ze tak jak ja nie mial dzisiaj ochoty na rozmowę co robimy dalej...wyszlam oszołomiona i rozgoryczona. Endometrioza podobno ma wpływ na sama implantacje zarodka, nie na jego jakosc. Puste jajka zdarzają się i zdrowym kobietom. Zbieram sily do kolejnej walki...

Do góry