reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana wiec u mnie nic nowego.od 2 miesiecy nie mam okresu wiec nie moge zrobic badan od Pasnika i to mnie wstrzymuje.. jak u Ciebie??

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Może idź do lekarza po leki na wywołanie... Taki długi cykl to nic dobrego, może jakaś torbiel się zrobiła. My tu czekamy,żebyś szybko wróciła do nas z dobrymi wiesciami :)

Me..gi a co mówi lekarz, czy niepowodzenie zwala na endomende czy inny powód. Wiem, jak jest ci ciężko, ale trzeba próbować a jak się nie da, to należy oswoić plan B. Trzymam kciuki, napisz co ci lekarz powiedział. Trudne to wszystko ale życie lubi czasami przeczołgać

Bałtyk i ja Was serdecznie pozdrawiamy [emoji16]
Czyli „na relaksie” [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
1519068717-78cb0fec04b40ff0-aaaaaa.jpeg

Może idź do lekarza po leki na wywołanie... Taki długi cykl to nic dobrego, może jakaś torbiel się zrobiła. My tu czekamy,żebyś szybko wróciła do nas z dobrymi wiesciami :)

@anett96 ma dokladnie to samo jak ja, niby jakies plamienia ale nic konkretnego. My jedziemy na jednym wozku i Anetka transfer tez bedzie razem :) [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry