misis188
Fanka BB :)
Mdłości ci sie zaczęłyEj dziewczyny czy to ze mi niedobrze ciagle towina progesteronu ktory przyjmuje czy to stezenie bety we krwi ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mdłości ci sie zaczęłyEj dziewczyny czy to ze mi niedobrze ciagle towina progesteronu ktory przyjmuje czy to stezenie bety we krwi ?
Kochana wiec u mnie nic nowego.od 2 miesiecy nie mam okresu wiec nie moge zrobic badan od Pasnika i to mnie wstrzymuje.. jak u Ciebie??
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Mam w koncu informacje
Mamy 6 zarodkow
2 z nasieniem emka 4.2.2 i 2.1.2
I 4 z nd 4.1.1, 3.1.1, 4.2.3, 1.3.3
Ktos moze wie jak to sie ma do oznaczen literkowych bo ja nie mam pojecia [/QQUOTE Gosia szalejesz
Cześć dziewczyny, u mnie niestety źle wieści z poniedziałku.. .puste jajeczko ... 2 podejście i kolejna porażka
Olka jeśli chodzi o wizytę u dr Ludwina (bo nie wiem, czy dobrze wnioskuję ) to wizyta z usg teraz kosztuje 250złZa wizyte chyba 200zl,ale nie jestem pewna,bo to bylo przeszlo 2lata temu
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale super !! Wypoczywaj kochana, należy Ci się! ❤❤❤ ślicznie wyglądasz !Bałtyk i ja Was serdecznie pozdrawiamy [emoji16]
Czyli „na relaksie” [emoji6]
Może idź do lekarza po leki na wywołanie... Taki długi cykl to nic dobrego, może jakaś torbiel się zrobiła. My tu czekamy,żebyś szybko wróciła do nas z dobrymi wiesciami
O jak pieknie [emoji7] wypoczywaj [emoji4]Bałtyk i ja Was serdecznie pozdrawiamy [emoji16]
Czyli „na relaksie” [emoji6]