reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć. Serdecznie Wam dziękuję za tak ogromne wsparcie duchowe i nawet zarejestrowałam, że były też dziewczyny, co były gotowe do mnie przyjechać. To naprawdę niesamowite.

Ok. 16 dostałam wypis, sąsiad mnie przywiózł i od pojutrza będę już miała całodobową opiekę ;)

Serduszka biją oba. Jeden wygląda na 8 a drugi na 7 tydzień (hmmm.... transfer miałam 13 stycznia, nie za małe trochę?). Na USG było jeszcze widać mały skrzep, który się oczyszcza.

Teraz idę spać. Noce były ciężkie. Lokatorka obok była po 90-tce, cały czas coś mówiła. Nawet o 1 czy 5 rano. Trzeba przyznać, dykcję miała bardzo dobrą. Głos też donośny...
No w koncu sie odezwlas:) super ze z maluchami wszystko dobrze:)

reklama
Transfer miałam 14 lutego i miałam podaną blastke. Myślałam ze walentynki będą szczęśliwym dniem ale od wczoraj mam objawy na @ i zaczynam się już martwić ze się znowu nie udało

Ja miałam po transferze bóle okresowe, największe 5 i 6dpt blastki. I potem w terminie okresu. Lżejsze bóle co jakiś czas się potem pojawiały.

Cześć. Serdecznie Wam dziękuję za tak ogromne wsparcie duchowe i nawet zarejestrowałam, że były też dziewczyny, co były gotowe do mnie przyjechać. To naprawdę niesamowite.

Ok. 16 dostałam wypis, sąsiad mnie przywiózł i od pojutrza będę już miała całodobową opiekę ;)

Serduszka biją oba. Jeden wygląda na 8 a drugi na 7 tydzień (hmmm.... transfer miałam 13 stycznia, nie za małe trochę?). Na USG było jeszcze widać mały skrzep, który się oczyszcza.

Teraz idę spać. Noce były ciężkie. Lokatorka obok była po 90-tce, cały czas coś mówiła. Nawet o 1 czy 5 rano. Trzeba przyznać, dykcję miała bardzo dobrą. Głos też donośny...

Super, że wszystko już się ustabilizowalo. Serduszka biją i gdyby coś było nie tak na pewno lekarz by Ci o tym powiedział. Dbaj o Was i dużo odpoczywaj :)

Czy w 6dpt to nie za wcześnie? Już wychodził Ci miarodajny wynik? ...

Zawsze był miarodajny. Potem robiłam dla kliniki 9dpt i jeśli beta była negatywna w 6dpt to potem też. W tym cyklu w którym się udało w 6dpt mialam ok.30. Ale nie namawiam nikogo, ja zawsze wolałam wiedzieć wcześniej czy coś zaczyna się dziać.

Hej kochana :) a u mnie dobrze puki co, dziekuje, ze pytasz. Pod koniec przyszlego tygodnia bede miala usg polowkowe! Szybko zlecialo. A co u Ciebie? Pewnie pisalas i niedlugo doczytam to zignoruj moje pytanie [emoji14] Mialam gosci i nie bylo ostatnio czasu na doczytanie forum ;)
Kochana wiec u mnie nic nowego.od 2 miesiecy nie mam okresu wiec nie moge zrobic badan od Pasnika i to mnie wstrzymuje.. jak u Ciebie??

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry