Pamiętaj ze masz śnieżynki, więc pokoje będą potrzebne daj sobie troszeczkę czasu...i wyjdzie słońce do was od nowa :*Dzieki Asia [emoji4] chyba Wam kiedys wspominalam ze jestem chemikiem. I tak mi sie na starosc zachcialo doktoratu wlasnie z tematyki, ktora sie zajmuje w pracy, ogolnie sa to kleje do materialow samoprzylepnych, takich jak tasmy klejace, naklejki itp. Poznalam kiedys super Profesora z ZUT w Szczecinie, ktory jest pionierem w Pl w tej tematyce i sama nie wiem jak udalo mi sie zaczac doktorat w trybie indywidualnym (ze wzgl na odleglosc od uczelni i moja prace zawodowa). O tyle fajnie, ze podpisalam umowe z firma i moglam robic wszystkie badania w miejscu pracy w soboty [emoji4] wlasnie na szybko konczylam badania w grudniu, zeby nie musiec juz robic nic w laboratorium pozniej w czasie ciazy [emoji6] ale wyszlo jak wyszlo.
Was nie opuszcze nigdy!!! [emoji173] [emoji173] za bardzo sie uzaleznilam od tego naszego forum!
Gorsza sprawa, ze jestesmy w trakcie procedury kredytowej na hipoteke pod budowe domu (dla tej naszej wymarzonej rodziny). Za 2-4 tyg bedziemy miec ostateczne odpowiedzi z trzech bankow jaka mamy zdolnosc i jakie warunki nam proponuja. Ale zaczelismy sie dzis zastanawiac czy jest sens budowac dom. Dla naszej dwojki i kota wystarczy te 40m w bloku ktore juz mamy. Dorosle zycie jest pelne trudnych decyzji.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Dziewczyny u mnie tez w poniedzialek okaze sie w ktorym kierunku idzie moja "ciaza" mam pytanie czy ktoras z was miala tak ze na poczatku bi to moj 17dpt ze luteine jak wkladaliscie to na tej tubie takie plamienia sie pijawialy lub luteina rozouszczona taka kawa z mlekiem. Nie wiem czy sie stresowac czy nie.ogolnie nie olamie tak aby byli to widoczne na wkladce czy cos ale jak.wkladam luteine.
Masz słaba rosnąca betę?? Pytam się bo nie doczytałam, przepraszam a widzę że zamiar się cieszyć masz wątpliwościDziewczyny u mnie tez w poniedzialek okaze sie w ktorym kierunku idzie moja "ciaza" mam pytanie czy ktoras z was miala tak ze na poczatku bi to moj 17dpt ze luteine jak wkladaliscie to na tej tubie takie plamienia sie pijawialy lub luteina rozouszczona taka kawa z mlekiem. Nie wiem czy sie stresowac czy nie.ogolnie nie olamie tak aby byli to widoczne na wkladce czy cos ale jak.wkladam luteine.
Raczej Brawo Smerfetkabrawo Papa Smerf!!!
adansonia
Fanka BB :)
Za wszystkie krwi co miałam zapłaciłam ok 2.5 tyśAle masz juz caly pakiet czyli mthfr mutacje pai1 mutacje genu protrabiny mutacje v-leiden. A w labie kazda od 160 do 250 zl
tamiza
Przykro mi bardzoKochane moje niestety nie tym razem. Puste jajo plodowe. Przyczyna-genetyka, mam odstawic leki i czekac na krwawienie, lekarz liczy ze obejdzie sie bez zabiegu.
Bardzo Wam dziekuje za kazde mile slowo i wsparcie, ktore od Was dostalam. Jestescie super [emoji173]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Tule mocno...
misis188
Jesli ktoras jest z Krakowa to ja za mutacje genu protrombony i v-leiden cos ok 380 zl placilam bo mieli taki pakiet w budynku gdzie przyjmuje dr SachaAle masz juz caly pakiet czyli mthfr mutacje pai1 mutacje genu protrabiny mutacje v-leiden. A w labie kazda od 160 do 250 zl
Agatulus181
Zaangażowana w BB
Dokładnie , a powiedz jak znosilas stymulację , punkcję itd ?U nas nie bylo opcji, nie i koniec. Takze jakoś nie nakrecałam się na podanie dwoch. Najwazniejsze że Wy tak chcecie i wiesz o wszystkim.
reklama
RedHotChiliPepper28
Dziewczyny u mnie tez w poniedzialek okaze sie w ktorym kierunku idzie moja "ciaza" mam pytanie czy ktoras z was miala tak ze na poczatku bi to moj 17dpt ze luteine jak wkladaliscie to na tej tubie takie plamienia sie pijawialy lub luteina rozouszczona taka kawa z mlekiem. Nie wiem czy sie stresowac czy nie.ogolnie nie olamie tak aby byli to widoczne na wkladce czy cos ale jak.wkladam luteine.
Większość z Nas miała jakieś krwawienia, plamienia itd, więc nie ma się co na zapas stresować :-) jeśli nie boli Cię brzuch, czy nie masz skurczy to spokojnie. Jednak jeśli masz wątpliwości to jedź na IP, żeby zrobili Ci usg. Ja osobiście krwawilam mocno dwa razy, a potem od 6 do 8 tygodnia ciągle miałam plamienia :-)
Podziel się: