adansonia
Fanka BB :)
Jaki dalszy plan działania u Ciebie? Ja już mam wyznaczone szczpienia 3 dawkiNie, ja z krwi wszystkie badania robiłam, ale ten wymaz z policzka wyjdzie Ci taniej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaki dalszy plan działania u Ciebie? Ja już mam wyznaczone szczpienia 3 dawkiNie, ja z krwi wszystkie badania robiłam, ale ten wymaz z policzka wyjdzie Ci taniej.
z krwi o ile się nie mylę za sam czynnik V leiden i mutacje protrombiny wychodzi coś ok 500zł - nie paiętam dokładnie, ale chyba za kazde z tych płaciłam po ok 250No nie wiem 380 zl zapłaciłam za to badanie
Kochane moje niestety nie tym razem. Puste jajo plodowe. Przyczyna-genetyka, mam odstawic leki i czekac na krwawienie, lekarz liczy ze obejdzie sie bez zabiegu.
Bardzo Wam dziekuje za kazde mile slowo i wsparcie, ktore od Was dostalam. Jestescie super [emoji173]
<przytul> :* nie poddawaj sie. Moja kolezanka miala tak samo a juz ma 2 fajnuch maluszkow. 3 mam kciuki za to by udalo sie bez zabiegu
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Mega kosztowne te badania są;(z krwi o ile się nie mylę za sam czynnik V leiden i mutacje protrombiny wychodzi coś ok 500zł - nie paiętam dokładnie, ale chyba za kazde z tych płaciłam po ok 250
Kochane moje niestety nie tym razem. Puste jajo plodowe. Przyczyna-genetyka, mam odstawic leki i czekac na krwawienie, lekarz liczy ze obejdzie sie bez zabiegu.
Bardzo Wam dziekuje za kazde mile slowo i wsparcie, ktore od Was dostalam. Jestescie super [emoji173]
Przykro mi bardzo. Trzymaj się Kochana :*Kochane moje niestety nie tym razem. Puste jajo plodowe. Przyczyna-genetyka, mam odstawic leki i czekac na krwawienie, lekarz liczy ze obejdzie sie bez zabiegu.
Gratuluję :-* a za pierwszym razem się udało ?Ja też Gameta Gdynia dr Czech i dziś już 28 tydzień
Bardzo mi przykroKochane moje niestety nie tym razem. Puste jajo plodowe. Przyczyna-genetyka, mam odstawic leki i czekac na krwawienie, lekarz liczy ze obejdzie sie bez zabiegu.
Tak za pierwszym tylko ja mialam crio bo duzo jajek byloGratuluję :-* a za pierwszym razem się udało ?
Kur... naprawdę myślałam że dobrze będzie bardzo mi przykro aż łezka mi poleciała....niemiłe wspomnienia wróciły przygotuj się ns mocniejsze krwawienie.... przytul się do m i wszystko wyda się łatwiejsze :*Kochane moje niestety nie tym razem. Puste jajo plodowe. Przyczyna-genetyka, mam odstawic leki i czekac na krwawienie, lekarz liczy ze obejdzie sie bez zabiegu.