reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@anetka303
Kolejne piękności dzisiaj... Tak na poprawę humoru i miłe sny w nocy :* dziękuję... teraz to już napewno jutro jak będzie chwila to czas na rozmowy będzie...nie odpuszczę...i powiem więcej ja chce bliźniaki:-) :) ucałuj maluszki ... i ciesz się takimi słodkimi szkrabami bo dzieciaczki niestety szybko rosną . Cudne :*
Oj za szybko. Na szczęście wszystko uwieczniam na kamerce wiec za kilka lat ze wzruszeniem będę oglądała te nagrania

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka

reklama
Dzwoniła lekarka z kliniki i mam odstawić leki i czekać na @ i jak się zacznie to się zgłosić. Powiedzcie kiedy mniej więcej @ przychodzi po odstawieniu leków bo to był moj pierwszy raz i nie mam pojęcia.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kochane moje niestety nie tym razem. Puste jajo plodowe. Przyczyna-genetyka, mam odstawic leki i czekac na krwawienie, lekarz liczy ze obejdzie sie bez zabiegu.
Bardzo Wam dziekuje za kazde mile slowo i wsparcie, ktore od Was dostalam. Jestescie super [emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Jak tylko na progesteron, to on Ci nic nie powie, ale nawet beta nic Ci nie powie po 4 dniach.

Dziewczyny czy któraś z Was ma tą mutację MTHFR i jakieś leki w związku z tym dostała po transferze? Bo ja kompletnie nic.
Ja mam tą mutacje i dostałam clexane 0.6 ale nie z kliniki a od mojej hematolog

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka

Kochane moje niestety nie tym razem. Puste jajo plodowe Przyczyna-genetyka, mam odstawic leki i czekac na krwawienie, lekarz liczy ze obejdzie sie bez zabiegu.

:no2::no2::no2:kochana tak mi przykro :( :( :(
Ale też mam nadzieję, że obejdzie się bez zabiegu !! Przytulam mocno ! :*

Kochane moje niestety nie tym razem. Puste jajo plodowe. Przyczyna-genetyka, mam odstawic leki i czekac na krwawienie, lekarz liczy ze obejdzie sie bez zabiegu.
Bardzo Wam dziekuje za kazde mile slowo i wsparcie, ktore od Was dostalam. Jestescie super [emoji173]

przykro mi :( trzymaj się :*

A jaką masz tą mutację dokładnie? Bo u mnie jest "tylko" C667 hetero - czyli najłagodniejsza z postaci (tylko jedno ramię genu C jest uszkodzone). U mnie same metylowane witaminy się nie sprawdzają, ponoć dlatego, że organizm korzysta z tego nieuszkodzonego ramienia genu i wychodzi na to, że nie mam problemu z metylacją. Po samych metylowanych homocysteina mi skoczyła sporo powyżej normy, więc wróciłam do syntetyków + metylki od czasu do czasu. Teraz nie sprawdzałam jeszcze poziomu homocysteiny ani kw foliowego i wit b ale widzę po samopoczuciu, że chyba wszystko wróciło do normy, bo jest znacznie lepiej - przy metylach się czułam tak zmęczona jakbym 100 lat nie spała. Ponadto mthfr jest wg immunologów wskazaniem do stosowania heparyny w ciąży.
Asia A trombofilie robiłaś wymaz z policzka?

Dzwoniła lekarka z kliniki i mam odstawić leki i czekać na @ i jak się zacznie to się zgłosić. Powiedzcie kiedy mniej więcej @ przychodzi po odstawieniu leków bo to był moj pierwszy raz i nie mam pojęcia.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
jeśli cykl sztuczny, to dość szybko powinno się zacząć krwawienie - u mnie jak w zegarku 3 dni po odstawieniu leków

reklama
Do góry