no mam nadzieje, ale moze pojde do lekarza aby mi dal cos na wywolanie @ bo swira dostane. Tylko to plamienie wychodzi tak jakby w terminie @ tylko nie rozumiem dlaczego teraz juz dwa miesiace po poronieniu nie mam normalnego krwawienia.
Co do obozu to jest super opcja, w tamtym roku pojechalam na oboz Chodakowskiej w kwietniu (to byl czas dla mnie po naladowaniu baterii po poronieniu) i bylo bardzo fajnie, oboz byl w Wadowicach, kosztowal 3,500zl za tydzien, byly 3 treningi dziennie (yoga rano, nordic walking w poludnie i trening z Choda albo jej mezem na wieczor). Teraz chyba kosztuje 3,800zl, a miejsca dopiero na czerwiec [emoji848]
Teraz jade na oboz Anki Dziedzic, jest tanszy bo kosztuje 2,199zl i beda dwa treningi dziennie z Ania plus wyklady o makijazu, kosmetykach itp, tez trwa tydzien. Mam nadzieje ze bedzie super, mniej osob bo tylko 20
Licze ze uda mi sie podladowac baterie!!!
Link do: Obozy z Anką Dziedzic! – Zapraszamy na wyjazd!
A wlasnie @dzoasia i dziewczyny z Krakowa moze Wy macie pomysl jak sie dostac z lotniska w Krakowie do hotelu Kocierz Hotel & Spa? Poki co mam taxi z hotelu za 200zl (choc Pan kierowca napisal 250zl) ale mam nadzieje ze 200zl sie uda bo taka oferte dali mi z hotelu.
Jakie sa jeszcze opcje? Dodam ze to jest niedziela, przylatuje o 14!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom