Przykro mi bardzo a zarazem gratuluje pierwszego dziecka!!! Domyślam sie ile pracy w włożyłas w ciąże. Mam nadzieje, ze tej raz bedzie szczęśliwy. Ściskam.U mnie jest bardzo wazne podanie zarodka,bo mam powazna wade macicy i przeszlam wiele zabiegow i mam pelno zrostow i to przeszkadza w zagniezdzeniu i utrzymaniu ciazy.Pierwsza donoszona ciaze do 20 tc musialam przelezec w lozku ,bo cudem udalo mi sie ja utrzymac.pierwsza poronilam w 7tyg a druga byla pozamaciczna.
reklama
Mama151116
Aktywna w BB
Daj znac jaki wynikmoze bedziemy razem swietowacJa mam jutro drugą i też konsultację z Hajdusiankiem, bo akurat Hasikowej nie ma. Tyle że ja dostałam to cholerne Ovitrelle, po I miałam betę 12 ale wiadomo że zakłamana, teraz to tylko wyższa by mi dała pewność, a jak będzie niższa to pewnie nadal nic nie będzie wiadomo... III weryfikację mam we wtorek. No ale w takim razie może się jutro w zabiegowym miniemy, hehewspółczuje Ci tej niepewności, ale w kupie raźniej
![]()
Daj znac jaki wynikmoze bedziemy razem swietowac
Pewnie że dam, Ty też daj, ciekawe do której pierwszej zadzwoni

izabella87
Fanka BB :)
Moje ostatnie pytanie na dziś, pisalyscie żeby acard brać na noc, dlaczego?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
misis188
Nas właśnie w Krakowie kazali to zrobic, a moj gin z Katowic mówi ze przy in vitro to sie omija. Nie kazal robic tego badania. Powiedzial ze lepiej wziac MSOME przy zaplodnieniu a on tez jest andrologiem
G jest andrologiem? Pierwsze słyszę.
Nam chromatynę kazali robić w GC w Katowicach. 30%.[/QUOTE]
Tak. Tez jest andrologiem i nam mowil zeby tego nie robic bo chcialam.poszerzyć diagnostykę nasienia
Mama151116
Aktywna w BB
To jest trudna walka,my bylismy z mezem juz na takim etapie,ze myslelismy,ze sie nie uda i rozwazalismy adopcje i wlasnie de Glodek rozpoznal sie na moich wadach i skierowal na operacje do Krakowa bo tam jest najlepszy lekarz specjalizujacy sie w macicach z przegrodami.Przykro mi bardzo a zarazem gratuluje pierwszego dziecka!!! Domyślam sie ile pracy w włożyłas w ciąże. Mam nadzieje, ze tej raz bedzie szczęśliwy. Ściskam.
Mialam straszna depresje .te kilka lat zylam tylko od wizyty do wizyty nic sie dla mnie nie liczylo.i teraz jak zaczelismy znowu probe to te uczucia wrocily,bardzo zle reaguje na te czekania i odliczania,nie umiem sobie psychicznie poradzic.
Mama151116
Aktywna w BB
Pewnie że dam, Ty też daj, ciekawe do której pierwszej zadzwonitrzymam mocno
️
️
️Ja tez trzymam,oby jutro byl nasz szczekliwy dzien
dżoasia
Jak to co? LODYA taka to z Wami robota! Miałam zacząć dietę a teraz mnie nosi na coś słodkiego. I co teraz?
[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
Domyślam sie i wiem jest to ciężkie! Ja mimo wszystko starałam sie mysle pozytywnie. Patrzeć w przyszłość, ze musi sie kiedys udać. Trzymam kciuki!!! Ps. Tez wariuje na kazdy wynik.To jest trudna walka,my bylismy z mezem juz na takim etapie,ze myslelismy,ze sie nie uda i rozwazalismy adopcje i wlasnie de Glodek rozpoznal sie na moich wadach i skierowal na operacje do Krakowa bo tam jest najlepszy lekarz specjalizujacy sie w macicach z przegrodami.
Mialam straszna depresje .te kilka lat zylam tylko od wizyty do wizyty nic sie dla mnie nie liczylo.i teraz jak zaczelismy znowu probe to te uczucia wrocily,bardzo zle reaguje na te czekania i odliczania,nie umiem sobie psychicznie poradzic.
reklama
dżoasia
Haha dziewczyny nie mogę z WamiA kto zaczyna diety w czwartek?
Poza tym lody są bez mąki więc nie tuczą![]()
@zylwia my też Twojego pozdrawiamy
A ja jednak jedyną rzecz jaką kupiłam z zamrażarki to truskawki i maliny
Podziel się: