reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

U mnie jest bardzo wazne podanie zarodka,bo mam powazna wade macicy i przeszlam wiele zabiegow i mam pelno zrostow i to przeszkadza w zagniezdzeniu i utrzymaniu ciazy.Pierwsza donoszona ciaze do 20 tc musialam przelezec w lozku ,bo cudem udalo mi sie ja utrzymac.pierwsza poronilam w 7tyg a druga byla pozamaciczna.
Przykro mi bardzo a zarazem gratuluje pierwszego dziecka!!! Domyślam sie ile pracy w włożyłas w ciąże. Mam nadzieje, ze tej raz bedzie szczęśliwy. Ściskam.

reklama
Ja mam jutro drugą i też konsultację z Hajdusiankiem, bo akurat Hasikowej nie ma. Tyle że ja dostałam to cholerne Ovitrelle, po I miałam betę 12 ale wiadomo że zakłamana, teraz to tylko wyższa by mi dała pewność, a jak będzie niższa to pewnie nadal nic nie będzie wiadomo... III weryfikację mam we wtorek. No ale w takim razie może się jutro w zabiegowym miniemy, hehe :-D współczuje Ci tej niepewności, ale w kupie raźniej ;)
Daj znac jaki wynikmoze bedziemy razem swietowac

Nas właśnie w Krakowie kazali to zrobic, a moj gin z Katowic mówi ze przy in vitro to sie omija. Nie kazal robic tego badania. Powiedzial ze lepiej wziac MSOME przy zaplodnieniu a on tez jest andrologiem

G jest andrologiem? Pierwsze słyszę.
Nam chromatynę kazali robić w GC w Katowicach. 30%.[/QUOTE]
Tak. Tez jest andrologiem i nam mowil zeby tego nie robic bo chcialam.poszerzyć diagnostykę nasienia

Przykro mi bardzo a zarazem gratuluje pierwszego dziecka!!! Domyślam sie ile pracy w włożyłas w ciąże. Mam nadzieje, ze tej raz bedzie szczęśliwy. Ściskam.
To jest trudna walka,my bylismy z mezem juz na takim etapie,ze myslelismy,ze sie nie uda i rozwazalismy adopcje i wlasnie de Glodek rozpoznal sie na moich wadach i skierowal na operacje do Krakowa bo tam jest najlepszy lekarz specjalizujacy sie w macicach z przegrodami.
Mialam straszna depresje .te kilka lat zylam tylko od wizyty do wizyty nic sie dla mnie nie liczylo.i teraz jak zaczelismy znowu probe to te uczucia wrocily,bardzo zle reaguje na te czekania i odliczania,nie umiem sobie psychicznie poradzic.

To jest trudna walka,my bylismy z mezem juz na takim etapie,ze myslelismy,ze sie nie uda i rozwazalismy adopcje i wlasnie de Glodek rozpoznal sie na moich wadach i skierowal na operacje do Krakowa bo tam jest najlepszy lekarz specjalizujacy sie w macicach z przegrodami.
Mialam straszna depresje .te kilka lat zylam tylko od wizyty do wizyty nic sie dla mnie nie liczylo.i teraz jak zaczelismy znowu probe to te uczucia wrocily,bardzo zle reaguje na te czekania i odliczania,nie umiem sobie psychicznie poradzic.
Domyślam sie i wiem jest to ciężkie! Ja mimo wszystko starałam sie mysle pozytywnie. Patrzeć w przyszłość, ze musi sie kiedys udać. Trzymam kciuki!!! Ps. Tez wariuje na kazdy wynik.

reklama
A kto zaczyna diety w czwartek?:-D
Poza tym lody są bez mąki więc nie tuczą:p
Haha dziewczyny nie mogę z Wami :D
@zylwia my też Twojego pozdrawiamy :D Smacznego!!

A ja jednak jedyną rzecz jaką kupiłam z zamrażarki to truskawki i maliny ;) W biedro chyba wiedzieli, że moje endo słabe bo akurat były promo na orzechy, morele i wina więc miałam raj na zakupach :D a teraz "leczenie" czas zacząć :)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry