reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ide lulu wygrzeje ta chorobe
Gosienko wygrzej się dobrze bo teraz jest masakra z chorobami. Dzis kolezanka z pracy dzwonila i u nas jest takie wstretne grypsko ze wszystkie dziewczyny chore, nie ida na antybiotyk i grypa zamuast ustepowac to rzuca sie na pluca, oskrzela, tchawice. Dziewczyny na prawde uwazajcie na siebie bo jeszcze ta pogoda jest taka glupia. Jakby przymrozilo to by troche tych bakterii bylo mniej

reklama
Dziewczyny moje wyniki prosze napiszcie o o tym myslicie czy dobry progesteron i czy beta nie za szybko rosnie. Fakt jak mialam plamienie 7dpt to sie przestraszylam i wzirlam wiecej luteiny i dupka przez 3 dni. A wiec wyniki 9dpt beta 14 , 12 dpt 106 14 dpt 412. Czy nie za szybko idzie ? A progesteron 43,2 - z gory dzieki
Zapierd*****a zgodnie z planem❤️❤️❤️❤️❤️❤️Pieknie

Kochane trzymam kciuki za wszystkie i za każdą z osobna [emoji110][emoji110][emoji110]
Ja czekam teraz na@ I zaczynam się stymulować pod transfer [emoji173][emoji173][emoji173]
Tym razem zabieram maluszka już na zawsze i mam nadzieję że on też będzie chciał z nami zostać
Kontynuując prywate to wczoraj dostałam pozwolenie na budowę wymarzOnego domku ;) tak ze będę od.raZu urządzać pokój dla dzidziusia
Udanych walentynek [emoji173][emoji173]
My odebralismy nasze w grudniu i od poczatku roku walczymy z bankami o hipoteke.. masakra jak sie wszystko pozmnienialo przez te styczniowe mdm'y..

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny moje wyniki prosze napiszcie o o tym myslicie czy dobry progesteron i czy beta nie za szybko rosnie. Fakt jak mialam plamienie 7dpt to sie przestraszylam i wzirlam wiecej luteiny i dupka przez 3 dni. A wiec wyniki 9dpt beta 14 , 12 dpt 106 14 dpt 412. Czy nie za szybko idzie ? A progesteron 43,2 - z gory dzieki
Kochana idzie swietnie [emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Już po wizycie ❤ maleństwo piekniusie :) mama aby płakała jak patrzyła :) wszystko super, rośnie prawidłowo!! Ah... widok cudowny :)
Z OM termin mam na 21.08 A z usg na 20.08 czyli takiej rozbieżności tez nie ma :)
Odetchnelam troszeczkę :) Pani powiedziała, Że widać po mnie że spieta jestem :p ale mamusia troszkę wyluzuje jak zaraz kupi pierwsze ciuszki ❤
Cudownie! Gratuluję :-)) To teraz zaczyna się piękny czas :-D
Ja dziś na walentynki dla swoich Szkrabów kupiłam smoczki :-)) Nie mogłam się powstrzymać :p

reklama
Postanowione.
Biorę wszystkie dokumenty związane z moim leczeniem i męża w Uczkin i zmieniamy klinikę. Powiedzcie mi która byłaby naj lepsza i nie zadrze pieniędzy na bezsensowne badania.
Zastanawiam się nad Bocianem w Warszawie. Koleżance udało się tam za pierwszym razem.
Wchodzi w grę Warszawa lub Łódź

Do góry