reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

eevlee - bardzo ladny wynik, mam nadzieje ze bedzie to szczesliwa siodemka. Teraz sobie odpoczywaj i pij duzo wody, leki dostalas bo moze podejrzenie hiperki masz? Nie mowili ci nic??? No i jutro pewnie sie dowiesz ile masz zaplodnionych komorek. Daj nam koniecznie znac. Trzymamy kciuki (ja wszystkie 6 )

reklama
eevlee 7 to już fajny wynik trzymam kciuki żeby wszystko się udało:-)
ja dopiero dziś 5 dzień zastrzyków chociaż od dziś już mam 3 różne...

leczysz się w Katowicach???

lucy a w jakim mieście w invimedzie podchodzisz??, bo ja w Gdyni :-)

eevlee trzymam kciuki, aby jak najwięcej zarodków było z Twoich jajeczek :-)

Dziewczyny dziękuję za kciuki i slowa otuchy. Żadnych szczególnych wskazań oprócz leków po puncji nie dostałam. Hiperka raczej mi nie grozi bo mam niskie AMH (0,8). Cieszę się, że siedem komóreczek jest :-)

Marcikuk gratulacje takiej ilości!

Dorex, tak leczę się w Katowicach w Provicie. Ja też od 5 dnia brałam trzy różne zastrzyki (doszedł antagonista). Trzymam za owocną stymulację. A przypomnij mi gdzie Ty się leczysz? Czy jest ktoś na forum z Provity?

Onlyone no jestem jestem zagubiłam sie na chwilkę ale wracam do was, bo większosć została tu, choć nie wiem czemu nie przeszłyście na wątek ciężarówek po ivf?
A ty jak się czujesz ? Ja juz pisałam- ciażę znoszę bardzo dobrze, nie miałam dolegliwości żadnych i oprócz spania i braku apetytu to wszystko gra:)

gieniek właśnie doczytałam sobie. Oj no ale ci lekarze potrafią namącić. ale to że jest ryzyko nie znaczy że malec napewno będzie chory... Ja wieżę, że będzie zdrowy:) Całuję Twój brzuszek

i całuję wszystkie tu obecne brzuszki

i mocno mocno mocno trzymam kciuki za te dziewczyny które szykują sie do transweru... Dajcie dobry przykład bo ja przy kolejnym maluszku też będę miała crio więc proszę mnie nie zniechęcić:)

eevlee ladny wynik! Trzymam &&&&
anioleczek ja tu zostaje z dziewczynami :) bardzo sie do Was przywiazalam, no I tu zostane z Wami do konca!
ja jakos nie bardzo znosze ciaze, brzucho mi przeszkadza juz, ciezko jakos... A gdzie jeszcze... Zgaga mnie meczy strasznie, no I mam wiecej zlych dni niz dobrych. Popoludniami leze, spie, chociaz powinnam wiecej sie ruszac, ale nie mam sily, jestem oslabiona, chociaz wyniki mam dobre. Sama staram sie nigdzie nie jezdzic samochodem, bo czesto robi mi sie slabo. Mam nadzieje, ze niedlugo bede miala wiecej energii.
trzymajcie sie dziewczyny!

reklama
Witajcie dziewczyny!! Teraz to sie martwię ciaza pozamaciczna. Bardzo duzo teraz o tym czytałam i trochę sie przestraszylam, bo endometrioza i operacja na niedroznosc jajowodow temu sprzyja.

Do góry