reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
O kurcze to strasznie dlugo musisz czekac. Ja bym chyba oszalala do tego czasu. Ostatnio jak mialam punkcje jak wsiadalam do auta pod klinika to już wiedzialam ile zapladniali.
No w szoku jestem lekarz to wogole powiedzial ze beda dzwonic w poniedzialek z info ile zamroza. Chyba ocipieli ja tyle nie wyrobie bez wiedzy o moich kruszynkach ;)

Cześć dziewczyny! Przyjmiecie mnie do swojego grona? :blink: Obiecałam sobie nie czytać forów, ale to jest niestety silniejsze ode mnie.
10.02 miałam transfer 5 dniowej blastocysty, dzisiaj I weryfikacja i beta 12. Pani dr powiedziała, że zupełnie nie ma co na tą betę zwracać uwagi, bo w dniu transferu dostałam zastrzyk z połowy Ovitrelle. Nie wiem po co ją badają w takim razie, może Wy wiecie? Przez chwilę nawet wyłączyłam zdrowy rozsądek i strasznie się ucieszyłam :hmm: i tutaj czytam takie rewelacje, że akurat Ovitrelle nie wpływa na wynik bety :confused: Pozostało mi czekać do piątku, macie jakieś patenty żeby nie zejść w tym czasie na zawał? :-) :)
Hej [emoji2] witamy
Co do ovitrelle to z informacji które ja posiadam faktycznie nie ma sensu robić bety przez (i tu nie jestem pewna) ok 10 dni.

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka

Kochane wiesci po punkcji ;) pobrano 20 kumulusow na moment wyjscia z kliniki nie wiadomo ile jest dojrzalych. Nasienie emka 20mln plemnikow 1% ruchu wiec nie mozna zrobic magnetycznej separacji bo jest za maly ruch. Ale wierze ze wsrod tych 20 mln znajda sie te ktore dadza rade i bedziemy miec i zarodki emka i dawcy. Jestem tam otumaniona ze caly czas spie w drodze powrotnej no ale nie ma sie co dziwic jestem po 3 kroplowkach przeciwbolowych tak mnie nawalal prawy jajnik ze dostalam 2 w gratisie do standardu ;)
Gosiu super wiesci! Trzymam kciuki aby było jak najwiecej zarodków! Piękny wynik ;) teraz odpoczywaj! :)

reklama
Do góry