Mama151116
Aktywna w BB
Miala ktoras udany transfer zarodka 4bc? Jest wieksza szansa na wady rozwojowe przy tych zarodkach czy to nie ma wplywu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No w szoku jestem lekarz to wogole powiedzial ze beda dzwonic w poniedzialek z info ile zamroza. Chyba ocipieli ja tyle nie wyrobie bez wiedzy o moich kruszynkachO kurcze to strasznie dlugo musisz czekac. Ja bym chyba oszalala do tego czasu. Ostatnio jak mialam punkcje jak wsiadalam do auta pod klinika to już wiedzialam ile zapladniali.
Nie zadzwonia to sama zadzwonie tez mnie to zdziwiloŻartujesz? Do mnie dzwonili w pierwszej dobie żeby powiedzieć ile było dojrzałych i ile się zaplodnilo i potem kolejno w 3 i 5/6 dobie.
[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
Zadzwoń jutro z rana na infolinię i poproś o kontakt zwrotny. Jak zadzwonisz rano to oni do 15 tez powinni się wyrobić z telefonem do Ciebie.Nie zadzwonia to sama zadzwonie tez mnie to zdziwilo
Hej [emoji2] witamyCześć dziewczyny! Przyjmiecie mnie do swojego grona? Obiecałam sobie nie czytać forów, ale to jest niestety silniejsze ode mnie.
10.02 miałam transfer 5 dniowej blastocysty, dzisiaj I weryfikacja i beta 12. Pani dr powiedziała, że zupełnie nie ma co na tą betę zwracać uwagi, bo w dniu transferu dostałam zastrzyk z połowy Ovitrelle. Nie wiem po co ją badają w takim razie, może Wy wiecie? Przez chwilę nawet wyłączyłam zdrowy rozsądek i strasznie się ucieszyłam i tutaj czytam takie rewelacje, że akurat Ovitrelle nie wpływa na wynik bety Pozostało mi czekać do piątku, macie jakieś patenty żeby nie zejść w tym czasie na zawał?
Ja obstawiam dziewczynkę,ale okaze sie jak pojdzie na nastepne badania.Na tym akurat nie widze Ale @zylwia tyle ciotek Ci mowi to mozesz cos rozowego kupic
Oj mi mówiono w klinice do 14 dniHej [emoji2] witamy
Co do ovitrelle to z informacji które ja posiadam faktycznie nie ma sensu robić bety przez (i tu nie jestem pewna) ok 10 dni.
[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
Gosiu super wiesci! Trzymam kciuki aby było jak najwiecej zarodków! Piękny wynik teraz odpoczywaj!Kochane wiesci po punkcji pobrano 20 kumulusow na moment wyjscia z kliniki nie wiadomo ile jest dojrzalych. Nasienie emka 20mln plemnikow 1% ruchu wiec nie mozna zrobic magnetycznej separacji bo jest za maly ruch. Ale wierze ze wsrod tych 20 mln znajda sie te ktore dadza rade i bedziemy miec i zarodki emka i dawcy. Jestem tam otumaniona ze caly czas spie w drodze powrotnej no ale nie ma sie co dziwic jestem po 3 kroplowkach przeciwbolowych tak mnie nawalal prawy jajnik ze dostalam 2 w gratisie do standardu
To to wiem, mam swoj sprawdzony zestwa, ktory ladnie otwiera okno implantacyjne, wiec tego sie bede trzymacWiem, ale nie odstawiaj tego :*