hope322
Fanka BB :)
Ja obstawiam dziewczynkeCześć ciotki ❤Zobacz załącznik 839056
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja obstawiam dziewczynkeCześć ciotki ❤Zobacz załącznik 839056
Zgadzam sie ale tam blizej krocza jest kreska, ktora przypomina ten wyrostek i jesli to on to na moje oko dziewczynka, tylko maluszek nie jest pokazany caly i tylko mozna sie domyslacTroche ciemno w tych miejscach ktore chciałysmy oblukac :-)
Ja też obstawiam dziewczynkę ale zdjęcie słabej jakosci...Zgadzam sie ale tam blizej krocza jest kreska, ktora przypomina ten wyrostek i jesli to on to na moje oko dziewczynka, tylko maluszek nie jest pokazany caly i tylko mozna sie domyslac
Teraz bum na dzoewczynki na forum
Lepsza fotka...dziewczynka na milion ;-)Lepszego nie mam już Zobacz załącznik 839068
Tez mi sie wydaje ze dziewczynkaZgadzam sie ale tam blizej krocza jest kreska, ktora przypomina ten wyrostek i jesli to on to na moje oko dziewczynka, tylko maluszek nie jest pokazany caly i tylko mozna sie domyslac
Teraz bum na dzoewczynki na forum
Jak nie widzisz ze cos odstaje to,to własnie to :-)@HopeFul87 bo Was zasypie fotkami ja nie wiem gdzie wy to widzicie bo ja nie widzę no ale ja mam wadę wzroku
Jakie sliczne rosnij nam zdrowoCześć ciotki ❤Zobacz załącznik 839056
https://www.google.pl/url?sa=t&sour...FjADegQICxAB&usg=AOvVaw3TxevXGI6E7sKVASJL8kg6@HopeFul87 bo Was zasypie fotkami ja nie wiem gdzie wy to widzicie bo ja nie widzę no ale ja mam wadę wzroku