gosia321
Fanka BB :)
padlamGosiu, ale do tego nie trzeba być wyprostowanym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
padlamGosiu, ale do tego nie trzeba być wyprostowanym
Najpierw sprawdz poziom b12 przed suplementacjaDzisiaj zagłębiłam się w temat homocysteiny. Naszło mnie, że mogę mieć niedobory B12 z uwagi na dietę bezmięsną (chociaż suplementuję tę witaminę), dlatego też kupiłam w końcu tabletki z solgara, które jedna z Was polecała.
Robię sobie powoli listę badań do zrobienia.
Czy któraś z Was sprawdzała poziom B12 i D3? Myślę, że zrobię też te badania.
Dzisiaj na dobre zaczął się u mnie @ i mam depresyjne myśli.
Tak rozpuszczone 2 fiolki w 1 rozpuszczalnikuDziewczyny mam pilne pytanie
Jeżeli dostałam teraz menopur 4 fiolki po 75IU i mam podać 150 to znaczy ze te dwie fiolki?
Czytałam też na ten temat artykuł i bardzo mi się jeden komentarz podobał: " na co to dofinansowanie? Na kalendarzyki i termometry?"Dokładnie tak. Pieniądze poszły na naprotechnologię, która jest totalną porażką
Link do: Ginekolog: Złodzieje czasu zdrowych kobiet. Klęska programu naprotechnologii. W rok tylko trzy ciąże
Ja kocham takie filmy, to mój klimatDobrze choc ze te rurki kupil
Hej dziewczyny!
Nie wiem co mam robić. Zwykle wiem, teraz nie wiem. Tyle sprzecznych myśli mam. W listopadzie byłam pewna, że daje odpocząć organizmowi 3 miesiące i dajemy czadu z 3 procedura. W grudniu i styczniu, że odpuszczam na dłużej. Luty znów nowe myśli przyniósł. Dostałam też propozycję zmiany pracy (na taka z której będę miała problemy wyrywać się na wizyty. Co powie nowy szef jak zaraz będę w ciąży?). A jak nie będę? A pracy nie zmienię? Mętlik... I oczywiście kasa, to już ostatnie pieniądze i to w ponad połowie byłyby pożyczone. Co jak się kolejny raz nie uda?
Czytałam też na ten temat artykuł i bardzo mi się jeden komentarz podobał: " na co to dofinansowanie? Na kalendarzyki i termometry?"
A mój wyszukał nowy serial sensacyjno kryminalny SF. W świecie gdzie osobowość ludzi jest zapisywana we szczepionym dysku a jak ciało umiera to można ten chip wszczepić w inne ciało i to taka norma społeczna.każdy może być każdym,można spotkać swoje ciało bo ciała są towarem konfiskowaniu kryminalistom na czas odsiadki
I kupił ukochane rurki z kremem