reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzisiaj zagłębiłam się w temat homocysteiny. Naszło mnie, że mogę mieć niedobory B12 z uwagi na dietę bezmięsną (chociaż suplementuję tę witaminę), dlatego też kupiłam w końcu tabletki z solgara, które jedna z Was polecała.
Robię sobie powoli listę badań do zrobienia.
Czy któraś z Was sprawdzała poziom B12 i D3? Myślę, że zrobię też te badania.
Dzisiaj na dobre zaczął się u mnie @ i mam depresyjne myśli. :(
Najpierw sprawdz poziom b12 przed suplementacja

Hej dziewczyny!
Nie wiem co mam robić. Zwykle wiem, teraz nie wiem. Tyle sprzecznych myśli mam. W listopadzie byłam pewna, że daje odpocząć organizmowi 3 miesiące i dajemy czadu z 3 procedura. W grudniu i styczniu, że odpuszczam na dłużej. Luty znów nowe myśli przyniósł. Dostałam też propozycję zmiany pracy (na taka z której będę miała problemy wyrywać się na wizyty. Co powie nowy szef jak zaraz będę w ciąży?). A jak nie będę? A pracy nie zmienię? Mętlik... I oczywiście kasa, to już ostatnie pieniądze i to w ponad połowie byłyby pożyczone. Co jak się kolejny raz nie uda?

Hej dziewczyny!
Nie wiem co mam robić. Zwykle wiem, teraz nie wiem. Tyle sprzecznych myśli mam. W listopadzie byłam pewna, że daje odpocząć organizmowi 3 miesiące i dajemy czadu z 3 procedura. W grudniu i styczniu, że odpuszczam na dłużej. Luty znów nowe myśli przyniósł. Dostałam też propozycję zmiany pracy (na taka z której będę miała problemy wyrywać się na wizyty. Co powie nowy szef jak zaraz będę w ciąży?). A jak nie będę? A pracy nie zmienię? Mętlik... I oczywiście kasa, to już ostatnie pieniądze i to w ponad połowie byłyby pożyczone. Co jak się kolejny raz nie uda?

Przyszłości nie przewidzimy, ale myślę, że ja bym pracę zmieniła i jednocześnie starała się o ciążę. Chyba, że wyklucza ona wizyty, to nie wiem, ale może urlopami, odrabianiem godzin da się to pogodzić?
A co szef powie, to bym się nie martwiła. Nie jest zakazane zachodzić w ciążę, a nawet zmieniać pracę będąc w ciąży :)

Dziewczyny mam pewien dylemat,czy w trakcie stymulacji można farbować włosy? Kiedy odstawiałyście zapachowe kosmetyki w dniu punkcji,przed nią i do kiedy?

reklama
A mój wyszukał nowy serial sensacyjno kryminalny SF. W świecie gdzie osobowość ludzi jest zapisywana we szczepionym dysku a jak ciało umiera to można ten chip wszczepić w inne ciało i to taka norma społeczna.każdy może być każdym,można spotkać swoje ciało bo ciała są towarem konfiskowaniu kryminalistom na czas odsiadki ;) ;)
I kupił ukochane rurki z kremem :D
Bardzo fajny jak się lubi sf
Boski jest motyw różowego plecaczki w jednorożce w którym główny bohater kupił dragi w pierwszym odcinku i potem ciagle z nim chodzi :) :)

Mój luby by nigdy mnie na Greya nie zabrał bo my... wiecie pierwsze nasze randki jak już był moment odwiedzania się w domu to oglądanie maratonu „Obcego” :D :D TVP puszczało co tydzień film z tej serii

Ostatnia edycja:
Do góry