reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@gosia321 kciuki za jajca! ✊✊ niech rosną dorodne A później pięknie się zapładniaja ❤✊
@Aguleczka29 ✊ !! Niech maleństwo dalej pięknie rośnie ❤ a mamusia niech później nakarmi pysznym pączkiem z okazji Tłustego Czwartku :D
@chlopkers ✊✊✊ za Twoje maleństwo! Mamy nadzieję, że przyniesiesz nam dobre wiadomości ✊✊✊❤ jesteśmy z Tobą!! ✊

MIŁEGO DNIA KOCHANE :*
I pysznych tłustych pączków! :D wcinajcie i sobie na żałujcie !
My dziś zaliczyliśmy 2 oponki o 3.30 bo burczało w brzuszku ! :p :D
Dołączam się do życzeń! Powodzenia i pięknego dnia dla Wszystkich :-)

reklama
@misis188 jak bedziesz w BB jedź pod tesco na warszawskiej. Tam jest burgerwooz i mają najlepsze burgery na świecie.
Faworki na śniadanie, burger na obiad, pączki na kolację...mam plan na dziś:D
To musze kiedyś sprobowac:) u nas tez na rynku jest powiarnia zywiecka i maja pyszne burgery z,super frytkami takimi domowymi.

Dziewczyny w poniedzialek mam wizyte przed crio. Mojego lekarza nie bedzie, bede u innej pani dr, ktora chyba nie jest tak milczaca jak moj.
Powinnam o cos spytac? Bo przed swiezym transferem bylam tak zielona ze pewnie o popowe rzeczy nie spytalam...
A do kiedy dr G nie ma? Zapytaj co by zrobic żeby sie tym razem udalo. Zastanów sie nad atosibanem-musi lekarz zrobic adnotacje w twojej karcie. Bedziesz miec intralipid? AH?

dusia to odpocznij, zmień klinikę, i próbuj dalej, wydaje mi się, że to tylko kwestia ilości prób. Kochana 1 in vitro naprawdę o niczym nie świadczy. Będziesz mamą, spokojnie, trzeba próbować.
Dokladnie. Ja mam 5 procedur za soba i na prawde warto rozważyć zmiane kliniki albo choc umowic sie na wizyte do kogod z innej kliniki i moze ktoś na to inaczej spojrzy choc wiem ze jestes w dobrych rękach

@Iskra_82 tak robie, ale zastanawiam sie czy jest jakis "kruczek" zwiazany z crio o ktory powinnam spytac.

Tak w ogole to ile przed crio zaczac brac acard? Okres juz sie konczy wiec chyba zaczne od jutra...
Neoparin kiedy przepisza? Ze 2-3 dni przed?

Nie jestem pewna, ale acard chyba powinno się brać od 2dc. Neoparin parę dni przed transferem. Najważniejsza jest data włączenia progesteronu i pilnowanie dawek bo Twój organizm go nie produkuje. No i w zależności co ustaliłaś ze swoim dr (encorton, intralipid, relanium) no to powiedz o tym teraz na wizycie żeby Ci recepty dała.
Pewnie dr przepisze Ci Lutinus. Jak chcesz zaoszczędzić a wyprawa do czeskiej apteki Ci nie straszna to poproś o Utrogestan.

@Iskra_82 tak robie, ale zastanawiam sie czy jest jakis "kruczek" zwiazany z crio o ktory powinnam spytac.

Tak w ogole to ile przed crio zaczac brac acard? Okres juz sie konczy wiec chyba zaczne od jutra...
Neoparin kiedy przepisza? Ze 2-3 dni przed?
Kochana z acardem zaczekaj bo on szybko zaczyna działać. Ja pierwsza tabletke wzięłam dzień przed transferem. Pamietaj ze heparyny i acardu nie bierze sie na raz. Jedno rano, drugie wieczorem.

reklama
Do góry