reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Oj to niestety nie pomogę, bo chciałam polecić bardzo dobre miejsce do prowadzenia ciąży wielopłodowej ale w Wa-wie. Poszukaj w Twoich okolicach, moim zdaniem najlepiej w przychodni przy szpitalu o wysokim stopniu referencji.
Link do: Ciąża i poród - Informator
Rybka byla z Tarnowskich Gor i mimo wszystko musiala jezdzic gdzirs dalej. Przy takich ciazach nie ma co patrzec na kilometry wazna jest dobra opieka kogos kto ma o tym pojecie

No moja lekarka mówiła ze jeden taki przypadek mieli w klinice ale tam jedno dziecko umarło tyle ze tamta babka starsza była miała 48lat niewiem czy to ma znaczenie.Podobno tak może się stać ze jedno silniejsze będzie kraść jedzenie drugiemu i ono nie będzie miało szans.Ta ciąża jest taka ze są w jednym worku i będą mieć jedne łożysko.26.02mam kolejna wizytę
Kochana to musisz już od razu upominać maleństwa, że mają się dzielić po równo, bez taryfy ulgowej ;) Po drugiej stronie brzucha mogą się kłócić o zabawki ile będą chciały :D

Rybka byla z Tarnowskich Gor i mimo wszystko musiala jezdzic gdzirs dalej. Przy takich ciazach nie ma co patrzec na kilometry wazna jest dobra opieka kogos kto ma o tym pojecie

To w tym temacie znam jedno doskonałe miejsce: poradnia ciąż wielopłodowych przy szpitalu na Starynkiewicza w Warszawie. Zajmuję się tylko ciążami wielopłodowymi, lekarze z ogromnym doświadczeniem, w odwodzie szpital o najwyższym stopniu referencji. Wiem, że robią takie cuda w razie W jak operacje laserowe na kosmówce (rozdzielenie kosmówki) i inne.

reklama
Do góry