Super, bardzo dobra wiadomość. Ahh ta natura nam przy pierwszym zapłodnilo sie całe 6 ale nie było blastek i w 4 dobie morule podali. 2 próba zapłodnione 4 i 2 blastki z pozytywna beta. Jedne co mnie martwi to wysoka fragmentacja mojego M bo to wpływa na poronienia..z drugiej storny nie chce sie tym zamęczać bo wlasnie niektóre kliniki w ogóle nie to j tego badaniaPrzy pierwszym podejściu dr powiedziała,że mamy bardzo duże szanse na powodzenie i sami chcieliśmy ograniczyć liczbę zarodków. Bałam się, że każdy transfer się uda i potem zostaniemy z zamrożonymi zarodakmi a nie będziemy w stanie ich zabrać do domu... fragmentacji nie robiliśmy.
Przy drugiej procedurze wszystko się zmieniło, nie ograniczałam komórek - pobrano 13 z czego 12 było dojrzałych. Komórki trafią do dawstwa, zarodki czekają na nas :-))
reklama
Szczescie1986
Fanka BB :)
Cholera ja już tez zielona! Niby sera pleśniowego tez jesc nie można a ja po transferze omotałam 2 smierdziuchyMyśle ze zielona to nawet pomaga. Przeciwutleniacz
tamiza
Namawiać nie muszę..Sądzę,że już niedługo takie będziesz miała
Namów męża na dwa
Mąż dla pewności najchętniej wziąłby od razu cztery
misis188
Nie wolno.kochana sera, w ciazy takzeCholera ja już tez zielona! Niby sera pleśniowego tez jesc nie można a ja po transferze omotałam 2 smierdziuchy
Czemu? Co sie stało?Dziewczyny moja wizyta trwala 10 minut... wracam juz do domu.
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
misis188
Strasznie krótko jak na pierwsza wizyte. Ja tam ponad pol godziny siedzialam. Dowiedzialas sie czegos?Dziewczyny moja wizyta trwala 10 minut... wracam juz do domu.
Dzis zrobilam u niego LA,ACA, LCT. I 22 dc mam zrobic test cba i test imk.Dziewczyny moja wizyta trwala 10 minut... wracam juz do domu.
Jak wyjdzie cos pozytywnie to mam przyjechac z mezem. No i tyle..
reklama
Szczescie1986
Wogole nawet zwykłego??a dla mężczyzn można?Nie wolno.kochana sera, w ciazy takze
Podziel się: