reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny mam chyba trochę głupie pytanie... Stymulację miałam zacząć tydzień temu,ale spóźniał mi się okres,który dostałam dopiero dzisiaj. Myślicie,że mogę normalnie zacząć zastrzyki od 2 dnia cyklu jak kazał lekarz czy ze względu na to tygodniowe opóźnienie powinnam się wstrzymać? Przepraszam za głupie pytanie,ale jestem zielona w temacie i zaczynam chyba panikować.
Zaczynaj od jutra :-) I trzymamy mocno kciuki :-)

reklama
Ja robiłam w ciąży i płakać mi się nie chciało. Trzeba to naprawdę zrobić i szybko i po krzyku. Najgorsze to pić małymi łykami. Nie można nastawiać się negatywnie.
To oczywiście zależy. :)
Miałam w ciąży mdłości ale bez efektu zwrotnego.
Glukozę wypiłam szybko i bez negatywnego nastawienia a mimo to do dziś pamiętam jak mi się niedobrze zrobiło. Z tego co pamiętam, to musiałam wcześnie wstać i wypić ją na czczo, więc przez pusty żołądek mdłości były wzmożone. Poza tym miałam gorsze mdłości jak nic nie zjadłam niż jak zjadłam.

Bez względu na to co jutro wyjdzie na wizycie na Twoim miejscu zrobiłbym wszystko żeby nie wracać do pracy w której masz szkodliwe warunki.
Nie wiem gdzie pracujesz ale pewne substancje mogą oddziaływać przez dłuższy czas.
Z całego serca życzę Ci aby wszystko z maleństwem było dobrze i żebyś mogła bez obaw przejść na L4 ciążowe.
Kochana zdaje sobie sprawe z oddzialywania surowcow z ktorymi pracuje na organizm ludzki, w tym sa substacje szkodliwe, niebezpieczne, rakotworcze a nawet mutagenne. Ale jestem chemikiem, a niestety z praca ciezko w dzisiejszych czasach, dodatkowo mnie trzyma w tej firmie niestety jeszcze kilka spraw (doktorat i rozne umowy lojalnosciowe).
O przekwalifikowaniu myslalam po powrocie z macierzynskiego [emoji6]
Tez ze wzgl na moja prace tak zaplanowalismy z M to pierwsze podejscie do ivf, ze druga polowe grudnia spedzilam na dwutygodniowym urlopie i start ze stymulacja byl od 1 stycznia[emoji4] mialam chociaz te dwa tyg detoksu od chemii przed stymulacja no i potencjalna ciaza. Nic to. Zobaczymy co bedzie na wizycie[emoji4]
Ale tak na zdrowy rozsadek, to dopiero nasze pierwsze podejscie, a niektore z dziewczyn tutaj maja za soba kilka-kilkanascie transferow. Malo komu sie udaje za pierwszym razem..

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny co brac do Pasnika? Jakie badania? Jezeli chodzi o wywiad o co pyta?

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Wez wszystko co masz. On sobie na wszystko popatrzy i wybierze co go interesuje. Wywiad to pytania jak dlugo sie staracie, czy bylas w ciąży, czy poronilas, czy sa jakies choroby w rodzinie

reklama
Do góry