reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Wlasnie mialam z nim konsultacje telefoniczna gdy ta beta spowolnila, a przyrosty byly po ok 30%. I wtedy powiedzial ze mam nie robic wiecej bety, brac caly czas leki, bo biologia to nie matematyka. Ale rownie dobrze mysle ze mogl tak mowic, zebym sie nie denerwowala. W zasadzie i tak nie mam na obecnym etapie na nic wplywu.. tylko to mocno meczy psychicznie taka niepewnosc [emoji52]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Głęboko wierzę, że wszystko dobrze się u Ciebie skończy. Najważniejsze, że masz lada chwila wizytę i będzie można coś więcej powiedzieć.
Ja niestety mam złe doświadczenia z beta przyrastajaca nie do końca książkowo (i u lekarza byłabym jak tylko beta osiagnelaby wartość 1000), ale każda z nas jest inna i może u Ciebie wszystko będzie dobrze :)

reklama
Teraz jak będziesz to powinien być już duży pecherzyk i wydaje mi się ze przy lepszym ust zarys zarodka. No doktor mówił że 5 tygodni po transferze powinno być serduszko i mu tak czekaliśmy ale się nie pojawiło ..była pusta dziura, okruszek nie dał rady z nami zostać. Ale nie jestem pewna, dziewczyny bardziej się znają już ja ;)
Ile macie "snieżynek na zimowisku u babci"?
Mamy jeszcze 6 mrozaczkow [emoji4]
Ale jesli teraz nie wyjdzie to raczej nie przystapimy szybko do kolejnego transferu. Ja zle znosilam stymulacje, bralam L4 i tak naprawde bylam w tym roku tylko dwa dni w pracy [emoji52] co innego gdybym od razu np od przyszlego tyg poszla na dlugie L4 ciazowe, pozniej macierzynski, ale jesli wroce teraz po ponad miesiacu do pracy, nie chce za chwile znowu znikac na kolejne L4 potransferowe. A niestety pracuje w warunkach szkodliwych i nie ma opcji zebym jezdzila tak normalnie do pracy po transferze [emoji52]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@Koniczyna82 ✊✊✊kciuki za maluszka !! Niech zostanie z Mamusia na całe 9miesiecy! ❤ zaciskaaaaj nóżki :D ✊
@walczaca o szczescie ✊✊ za maluszki ❤ niech zdrowo rosną ✊✊ no i muuuusisz nam dziś pokazać zdjęcie ! ❤
@RedHotChiliPepper28 ✊ za maluszka ! Serducha jak dzwon !! To będzie najpiękniejszy dźwięk ❤ czekamy na fotkę :)

Kochane miłego dnia !! :* ❤

Przyłączam się do życzeń dziewczynki. Oby każda wróciła z dobrymi wiadomościami :)

Dziewczyny a ta krzywa cukrowa to się robi na początku ciąży w jakimś określonym tygodniu? Mam wizytę 2marca i wtedy mam mieć wyniki ;) długo się czeka Na wynik czy normalnie w tym samym dniu? :)
Krzywa robi się między 24 a 28 tc. Chyba, że wcześniej glukoza na czczo wyjdzie za wysoka to wtedy można wcześniej. Wyniki są w tym samym dniu.

reklama
Do góry