Konsultacja w Gync nie zaszkodzi. Umów się do dr Grettki. Na taką pierwszą czeka się ze 2 tygodnie chyba.Zwyczajny gin kazal mi tyle odczekac, zeby na spokojnie podleczyc sie. Teraz mam @ wiec po niej mam przyjsc na kontrol jeszcze raz, sprawdzi na sucho i wypisze mi cytologie a potem z nadzerka wojujemy. Niestety ona jest tak dokuczliwa i duza ze ja watpie aby tutaj leki pomogly. Moglabym sprobowac, tylko wrazie czego wszystko przesuwam dalej. Jezeli chodzi o prace to niestety nie tak latwo. Zmienialam juz wlasnie z mysla o tym, aby miec cos stabilnego a tu takie jaja...i teraz zyje w niepewnosci. Moglabym poszukac czegos nowego, boje sie tylko ze zabieg zbignie sie z okresem probnym. Czasami mam wrazenie, ze u mnie tylko pod gorke.
Musze sie z m zastanowic nad ta klinika...i moze pojechac na wizyte wstepna i zobaczyc co i jak powiedza.
W M w Krakowie, tej samej co Asia.
reklama
Tez sie tam leczylam, mialam 2 procedury.zmień klinike zmien
Misis, o ile dobrze kojarze to pisalas ze w Novum i Gyn tez bylas. Moglabys powiedziec, czemu zmienilas jedna na druga?
Czy realne jest umawianie sie wylacznie na weekendy w Novum/Gyn? Nie dam rady z rana dojezdzac w tygodniu.
annemarie
Fanka BB :)
Nigdy i wglebiajac sie w temat jest to dla mnie bezpodstawna opinia. Moja klinika robi to przy kazdej okazji , Novum tez robilo, chyba ze znowu cos nowego wymyslili.Ale slyszalas kiedys zeby mozna go bylo uzywac tylko przy blastkach a nie 3 dniowych? Mi chodzilo raczej o to ze na te trzy dniowe nawet lepiej dziala a tu dziewczyny pisza ze im nie wolno w klinice. .
Evelin83
ja tez dalam rade bez problemu i bez cytryny,Więcej znam dziewczyn ,które to oddały za pierwszym razem niz tych co im "gładko" poszłowięc z samych takich informacji człowiekowi odrazu jest niedobrze
Jak robiłam badania do procedury to jedna dziewczyna właśnie pila i oddała na podłogę.. więc jak tylko mi Pani doktor powiedziała, że mam to zrobić to odrazu mi ta sytuacja przed oczami stanela ...
W sumie to narazie znam tylko Twoja historię, Że dałaś radę![]()
Gync w niedziele nie dziala.Misis, o ile dobrze kojarze to pisalas ze w Novum i Gyn tez bylas. Moglabys powiedziec, czemu zmienilas jedna na druga?
Czy realne jest umawianie sie wylacznie na weekendy w Novum/Gyn? Nie dam rady z rana dojezdzac w tygodniu.
Ale w soboty tak.
Chociaz w trakcie procedury chyba nie zawsze potrzebny dzien cyklu do kontroli wypadnie Ci w sobote...
Evelin83
robi sie miedzy 24 a 28 tygodnidm, ale jesli glukoza na czczo jest podwyzszona to wtedy lekarz kieruje wczesniej. ja bylam w 23 tc bo jakos zle wyliczylam ale to dobrze bo na czczo cukier ok, a po glukozie za wysoko i mam cukrzyce ciazowa. ale to moze byc tak jak juz ktoras z Was wspomniala przez Pco , a wczesniej nie wiedzialam ze jedno ma cos wspolnego z drugim ;(A glukozy z obciazeniem nie robi sie ok 24tc?
walczaca o szczescie
Novum nie działa w niedziele,tylko soboty. Chyba od 8 do 14. Na pierwsze wizyty możesz się umawiać w soboty ale wtedy nie wszyscy lekarze będą,w soboty są dyżury.Misis, o ile dobrze kojarze to pisalas ze w Novum i Gyn tez bylas. Moglabys powiedziec, czemu zmienilas jedna na druga?
Evelin83
ja mialam po kilku godzinach w diagnostyceDziewczyny a ta krzywa cukrowa to się robi na początku ciąży w jakimś określonym tygodniu? Mam wizytę 2marca i wtedy mam mieć wynikidługo się czeka Na wynik czy normalnie w tym samym dniu?
![]()
reklama
Evelin83
no wlasnie mnie tez kazala 10 minut picDobrze ze piszecie ze to mozna szybko wypic bo ja gdzies wyczytałam ze to trzeba wypic w przeciagu 10 minut i nie można na raz bo moga wyjść zle wyniki. A jak teraz piszecie to se mysle co ma piernik do wiatraka czy wypije w minute czy w 10.
Podziel się: