reklama
Koniczyna82
Fanka BB :)
Pięknie! <B <B <BDziewczyny odebrałam betę 9 dni po transferze blastocyst... 328! Kamień z serca.
dżoasia
W czwartek jesli beta bedzie przyrastac tak jak teraz to powinno byc cos ok 3tys i mysle ze cos powinno byc widac w pecherzyku. Serduszko zaczyna bic przy becie ok10tys wiec na to bedzie jeszcze za wczesnie.Nie no nie sprawilas przykrosci piszac jak bylo. Ja chce wiedziec takie rzeczy, zeby miec swiadomosc ryzyka, mozliwych scenariuszy itd. Tez zeby sie pozniej za mocno nie rozczarowac..
To moj pierwszy transfer i pierwsza w ogole jakakolwiek ciaza. Nie mam doswiadczenia az takiego w beta HCG. Dlatego Was pytam o zdanie bo sama nie wiem co o tym myslec [emoji4]
Czyli dalej trzeba czekac [emoji52]
To mam do Was dziewczyny drugie pytanie, jesli sie okaze, ze w czwartek bylby widoczny pecherz w jamie macicy na usg (czyli wykluczymy ciaze pozamaciczna) to i tak nie bedzie wiadomo od razu czy jest pusty, prawda? Dopiero iles tam dni pozniej na serduszkowej sie okaze czy jest cos w srodku. Tak? Czy dobrze mysle?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz jak będziesz to powinien być już duży pecherzyk i wydaje mi się ze przy lepszym ust zarys zarodka. No doktor mówił że 5 tygodni po transferze powinno być serduszko i mu tak czekaliśmy ale się nie pojawiło ..była pusta dziura, okruszek nie dał rady z nami zostać. Ale nie jestem pewna, dziewczyny bardziej się znają już jaNie no nie sprawilas przykrosci piszac jak bylo. Ja chce wiedziec takie rzeczy, zeby miec swiadomosc ryzyka, mozliwych scenariuszy itd. Tez zeby sie pozniej za mocno nie rozczarowac..
To moj pierwszy transfer i pierwsza w ogole jakakolwiek ciaza. Nie mam doswiadczenia az takiego w beta HCG. Dlatego Was pytam o zdanie bo sama nie wiem co o tym myslec [emoji4]
Czyli dalej trzeba czekac [emoji52]
To mam do Was dziewczyny drugie pytanie, jesli sie okaze, ze w czwartek bylby widoczny pecherz w jamie macicy na usg (czyli wykluczymy ciaze pozamaciczna) to i tak nie bedzie wiadomo od razu czy jest pusty, prawda? Dopiero iles tam dni pozniej na serduszkowej sie okaze czy jest cos w srodku. Tak? Czy dobrze mysle?
Ile macie "snieżynek na zimowisku u babci"?
chlopkers
W czwartek jesli beta bedzie przyrastac tak jak teraz to powinno byc cos ok 3tys i mysle ze cos powinno byc widac w pecherzyku. Serduszko zaczyna bic przy becie ok10tys wiec na to bedzie jeszcze za wczesnie.
Oj to powiem Wam ze co by sie nie okazalo chcialabym bardzo zebysmy sie dowiedzieli co jest grane na wizycie juz w tym tyg. Bo jechac do Warszawy na kolejna wizyte tylko po to, zeby sie dowiedziec ze jajo jest puste i nalezy odstawic leki bez sensu..
W czwartek jesli beta bedzie przyrastac tak jak teraz to powinno byc cos ok 3tys i mysle ze cos powinno byc widac w pecherzyku. Serduszko zaczyna bic przy becie ok10tys wiec na to bedzie jeszcze za wczesnie.
Agnieś191
U mnie w labo tego samego dnia jest wynik popołudniu. Ja krzywa robie jutro czyli 26t4d a lekarza mam w piatek. Już się boje jakie kwiatki wyjdą.Dziewczyny a ta krzywa cukrowa to się robi na początku ciąży w jakimś określonym tygodniu? Mam wizytę 2marca i wtedy mam mieć wynikidługo się czeka Na wynik czy normalnie w tym samym dniu?
![]()
Dzieki Dzoasiu!Piekna!!!
Justin87
Uwierz mi, że pijąc tę glukozę w ciąży ma się ochotę płakać.Mialam dwa razy krzywa cukrowa i dalo sie przezyc ta glukoze a pilam sama bez cytryny! Pewnie zalezy od nastawienia. Ale robilam badanie nie bedac w ciazy, wiec moge sie wypowiedziec z pktu widzenia osoby bez okreslonych specyficznych dolegliwosci [emoji6]
Z doswiadczenia wiem natomiast, ze najgorzej jak czlowiek sobie to dawkuje powoli. Trzeba jak najszybciej wypic i starac sie zapomniec [emoji6]
W jednym laborat pani mi pozniej nawet nalala pol kubka samej wody i dala na przeplukanie ust. Niewiele to dalo ale jednak bylo lzej (przynajmniej psychicznie) [emoji4]
Justin87
Piękna informacja. Gratulacje.Dziewczyny odebrałam betę 9 dni po transferze blastocyst... 328! Kamień z serca.
reklama
DziekiPiękna informacja. Gratulacje.![]()
Podziel się: