reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny mam chyba trochę głupie pytanie... Stymulację miałam zacząć tydzień temu,ale spóźniał mi się okres,który dostałam dopiero dzisiaj. Myślicie,że mogę normalnie zacząć zastrzyki od 2 dnia cyklu jak kazał lekarz czy ze względu na to tygodniowe opóźnienie powinnam się wstrzymać? Przepraszam za głupie pytanie,ale jestem zielona w temacie i zaczynam chyba panikować.
Jesli mialas w zaleceniu zastrzyki od 2dc to wszystko jest ok. Masz.krotki protokol?

reklama
@chlopkers nadzieję trzeba mieć...Bp ona pozwala funkcjonować. Jednak z tyłu głowy też przygotuj się na tą drugą możliwość ze moze byc puste jajo plodowe...przykro mi to pisać ale Twoja beta przypomina mi moja sytuację w grudniu. Przepraszam jeśli sprawiłam Ci przykrość ale ja zawsze taka szczera ( i za to nikt mnie nie lubi:p) .
jednak trzymam kciuki aby dobrze wszystko się skończyło...bądź tym przypadkiem gdzie matematyka i biologia chodzą innymi drogami;)

Dziewczyny mam chyba trochę głupie pytanie... Stymulację miałam zacząć tydzień temu,ale spóźniał mi się okres,który dostałam dopiero dzisiaj. Myślicie,że mogę normalnie zacząć zastrzyki od 2 dnia cyklu jak kazał lekarz czy ze względu na to tygodniowe opóźnienie powinnam się wstrzymać? Przepraszam za głupie pytanie,ale jestem zielona w temacie i zaczynam chyba panikować.

Możesz spokojnie zaczynać. Okres mógł Ci się spóźnić ze stresu przed symulacją. Tak często bywa: jak chcemy żeby nie przychodził to jest jak w zegarku, a jak chcemy żeby był na czas to ten akurat się ociąga :sorry2:

Możesz spokojnie zaczynać. Okres mógł Ci się spóźnić ze stresu przed symulacją. Tak często bywa: jak chcemy żeby nie przychodził to jest jak w zegarku, a jak chcemy żeby był na czas to ten akurat się ociąga :sorry2:
Najlepiej jakby nam wszystkim nie przyszedł przez 9miesięcy...:tak:

Więcej znam dziewczyn ,które to oddały za pierwszym razem niz tych co im "gładko" poszło ;) więc z samych takich informacji człowiekowi odrazu jest niedobrze ;)
Jak robiłam badania do procedury to jedna dziewczyna właśnie pila i oddała na podłogę.. więc jak tylko mi Pani doktor powiedziała, że mam to zrobić to odrazu mi ta sytuacja przed oczami stanela ...
W sumie to narazie znam tylko Twoja historię, Że dałaś radę ;)
No właśnie opowiadania innych... A może na Ciebie nie zadziała to w ten sposób. Może pójdzie gładko. Tego życzę :)

reklama
Do góry