reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczyny jestem 9dpt zrobiłam dzisiaj sikacza z samego rana i jest druga jaśniejsza kreseczka. Myślicie, że się udało? To mój trzeci transfer dwóch trzydniowych zarodków...
9dpt to bardzo wczesnie jak na 3dniowe! Wiec skoro jest kreseczka to jest nadzieja!!
Bo nie mialas ovitrelle podanego albo pregnylu?

9dpt to bardzo wczesnie jak na 3dniowe! Wiec skoro jest kreseczka to jest nadzieja!!
Bo nie mialas ovitrelle podanego albo pregnylu?
Nie nic z tych rzeczy mam wiadomo tylko luteina, duphaston i estrofem. Na poczatku jeszcze encorton. Przyznam, że testy robię już trzy dni z rzędu a ten dzisiejszy pierwszy raz pokazał kreseczkę..

Nie nic z tych rzeczy mam wiadomo tylko luteina, duphaston i estrofem. Na poczatku jeszcze encorton. Przyznam, że testy robię już trzy dni z rzędu a ten dzisiejszy pierwszy raz pokazał kreseczkę..
Mialam jeden 3 dniowy zarodek i za namowa dziewczyn tutaj popoludniu w 9dpt robilam bete, wyszla pozytywna. Po powrocie z laborat, nie moglam sie doczekac na wyniki z krwi, to zrobilam sikanca, tez byla blada druga kreska [emoji5] wiec mysle ze jest dobrze [emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ojj dziewczyny gadacie tak o tych kilogramach a ja mam "problem" w drugą stronę.
Ja przy 158 cm ważę 44.5 kg.
Wiem że praca w stajni i częsta jazda sprawiły że wyglądam tak a nie inaczej.
Ale jak słyszę od mojej babci ( najczęściej) że wyglądam jak 16- latka i z taką budową ciała to ja nigdy nie zajdę w ciążę a o porodzie to już w ogóle nie ma mowy to **uj mnie strzela i kończy się wyciem...

Co dziwne mój mąż zauważył że się sporo poprawiłam ( taaak utylam całe 1,5 kg w 4 lata) ale jak obcielam włosy o ok 20 cm to się w ogóle nie zorientował ;)
Bo te 1,5kg pewnie poszło w tyłek i cycki, to zauważył a co go będą włosy interesować. :p

Dziewczyny ja wam mogę tą trawę kosic zębami nawet a słomę po jednym źdźble nosić, żeby km napykać, jeśli mi to pomoże :D

Żegnam się z Wami na dziś :* Jutro o zgrozo mam dwójkę nowicjuszy na szkolenie:baffled: a oprócz tego roboty od pyty, może przynajmniej jutro schudnę z 20g :D Miłej nocki!

@tamiza ale myślę, że na znalezienie info od ciebie to chociaz chwilke znajdę :) trzymam kciuki za bąbelki!!

Pozostałym na jutro powodzenia i miłego dnia :*
Oj kochana gdyby kilometry dzialaly na zrzucenie opony to ja bym byla osa w tali codziennie w pracy tak sie nabiegam a obwazanek jak byl tak jest :D
My cgyba jednak musimy wpasc do Tamizy i Basi na te ich hodowle i poprzezucac troche tych snopkow ;)

gosiu, dziękuję przede wszystkim za przyjęcie do grupy zamkniętej na FB, bo na razie tam się do Was nie odezwałam.
Jeżeli chodzi o Paśnika to jestem tylko sama wyznaczona na wizytę, ale bardzo chciałabym, żeby też córci badania obejrzał.
Szkoda, że z terminami na kiepsko i teraz czekam już 4 tydzień do dr, może gdyby któraś z Was forumowiczki rezygnowała z wizyty to poruszę niebo i ziemię pojadę do niego wcześniej.
Ko hana myske ze nie bedzie robil problemu zeby spojrzec na wyniki corci to naprawde super lekarz pelen empatii

reklama
Witajcie Dziewczyny [emoji4] w grudniu urodziłam synka dzięki ivf. Mam 2 blastki na zimowisku. Chciałabym możliwie jak najszybciej zabrać je do domu. Nigdy nie miałam criotransferu , dwa podejścia to swiezaczki.
W związku z tym mam pytanie jak długo trwa przygotowanie mnie do criotransferu czy jeżeli np transfer chciałabym w sierpniu to wystarczy jak zgłoszę się w lipcu? Przepraszam za banalne pytanie Ale póki co karmię piersią i muszę jakoś to wszystko zaplanować .
Ps. Oczywiście witam stareeee Staraczki [emoji8] i nowe przyszłe mamusie , trzymam kciuki za powodzenie [emoji3]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry