reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziękuje za info, bo jak się na nich zdecyduje to będę musiała o to dopytać.

X

Jeśli chodzi o Zamore to doczytałam ze jest mało mowny, a ja już z jednym milczkiem miałam odczynienia i nie jest tp fajne :( wiec nie chciałabym powtórki :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To wybierz Gyncentrum na prawde. Ja mialam in vitro w 3 klinikach i w dwoch zarodki byly z duza fragmentacja ze pan dr zastanawial sie czy lepiej nie zdecydowac siw na adopcje zarodka ale ja sie uparlam i pideszlam do czwartej procedury i zarodki piekne bez fragmentacji. W tedy wiekszosc mrozilam w 3 dobie a 2 zarodki nie osiagnely stadium blastocysty a w 5 procedurze zaszlam w ciaze i mam jeszcze 5 zarodkiw w tym dwie bkastocysty. I wazne jest tez to ze klinika ta jakojaki jedna z nielicznych ma immunologa i w tą immunologie wierzy-u mnie ona szwankowala

reklama
Kochane mam problem od 4 dni borykam się z zatokami i ogólnym przeziębieniem ale zastanawia mnie jedno rzeczy otoz 30.01 miałam usg byłam po owu u mnie występuje 19 dc ale z M przytualalismy się dość intensywnie do dnia owu mam tydzień do miesiączki ale podbrzusze pobolewa mnie i piecze jak po transferze kilka dni plus piersi mm mega duże i troszkę bolą mnie ja wtedy po transferze ale teraz jest delikatniejszy bol piersi niż wtedy zastanawiam się czy mogłam zaciazyc przy 3% plemników o prawidłowej budowie u M
kochana cuda sie zdarzają, może poczekaj jeszcze kilka dni i zrób betę? nie ma sie co zastanawiać i nakręcać, co ma być to będzie, jak się nakręcisz i będzie rozczarowanie to będziesz przeżywać, a jak będzie miła niespodzianka to super :) a ile masz dziś dpo?

Ja bym tu postawiła może na krzepliwosc krwi. Jak masz bolące miesiączki (czy ze skrzepami?) To może 1 acard to za mało, może clexane by tu pomógł - to tylko taka sugestia. A mi się wydawało że ten lek to standard - ja go miałam zawsze , a czytam Wasze wpisy i okazyjne się że niekoniecznie ...
Możliwe, że coś z krzepliwością krwi.
Faktycznie mam @ zawsze z ogromnymi skrzepami. Do tego bardzo obfite, nieraz po pół godzinie muszę zmienić podpaskę.

Mam też problem z siniakami, delikatne uderzenie o coś kończy się siniakiem. Po akupunkturze też zawsze mam długotrwale utrzymujące się siniaki.

Ja ci polecam mojego dr Grettke:) jest super fachowcem. My mieliśmy program 2+1 i powiem ci ze jest to super rozwiązanie i umowe podpisywać jak najwcześniej. W programie masz wszystkie wizyty w cenie we wsxystkich placowkach gyncentrum tj. Bielsko, Częstochowa i Katowice. Jest tsm super opieka, rewelacyjne labolatorium i swietni specjaliści. Ten program jest wg mnie super bo znacznie obniza koszty procedury i wizyt a jak sie uda za pierwszym razem to zwracaja czesc kwoty. W programie tez jest opieka do 12 tc. A wizyt mozesz miec ile chcesz. Ja niejednokrotnie jezdzilam do lekarza sie po prostu poradzic i niejednokrotnie ta wizyta trwala nawet pol godziny. Ja na prawde polecam ta klinike i dr Grettke bo jest swietnym specjalista i warto mu zaufac. Fakt czasem czeka sie na wizyte bo sa opoznienia ale wlasnie wynika to z tego ze raz wizyta trwa 5 minut a raz pol godziny. Nie bylo takiego pytania na które dr by mi nie odpowiedzial
Na czym dokladnie polega ten program 2+1? [emoji5]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

kochana cuda sie zdarzają, może poczekaj jeszcze kilka dni i zrób betę? nie ma sie co zastanawiać i nakręcać, co ma być to będzie, jak się nakręcisz i będzie rozczarowanie to będziesz przeżywać, a jak będzie miła niespodzianka to super :) a ile masz dziś dpo?
9 dni po uwu z ty że dr podkreślił że mogła być wczesniej

Kochane mam problem od 4 dni borykam się z zatokami i ogólnym przeziębieniem ale zastanawia mnie jedno rzeczy otoz 30.01 miałam usg byłam po owu u mnie występuje 19 dc ale z M przytualalismy się dość intensywnie do dnia owu mam tydzień do miesiączki ale podbrzusze pobolewa mnie i piecze jak po transferze kilka dni plus piersi mm mega duże i troszkę bolą mnie ja wtedy po transferze ale teraz jest delikatniejszy bol piersi niż wtedy zastanawiam się czy mogłam zaciazyc przy 3% plemników o prawidłowej budowie u M

3% to zawsze więcej niż 0. Możliwe, że zdarzył się cud.
Ostatnio miałyśmy na forum cud wigilijny, może teraz będzie walentynkowy. :)

Dokladnie, Asia ma racje! Ty sie na nic nie nastawiaj, a my bedziemy trzymac mocno kciuki za ewentualnego naturalsa [emoji7] [emoji7]

Na czym dokladnie polega ten program 2+1? [emoji5]

Trzeba zapłacić za 2 procedury od razu a trzecią ma się gratis. Jeśli uda się przy pierwszej procedurze, to zwracają połowę kosztów.

Biorąc pod uwagę, że wydałam już kupę kasy, to ten program wydaje mi się tanioszką, bo kosztuje niecałe 14 tys. ;)

reklama
Możliwe, że coś z krzepliwością krwi.
Faktycznie mam @ zawsze z ogromnymi skrzepami. Do tego bardzo obfite, nieraz po pół godzinie muszę zmienić podpaskę.

Mam też problem z siniakami, delikatne uderzenie o coś kończy się siniakiem. Po akupunkturze też zawsze mam długotrwale utrzymujące się siniaki.
kochana skrzepy skrzepami ale jak masz skłonnośc do siniaków to raczej krzepliwośc masz obniżoną, jak dodatkowo przywalisz heparynę to dopiero będziesz narażona na krwiaki w macicy... moja bratowa ma takie skłonności do siniaków, wystarczy, że ktoś ją mocniej dotknie i już, w 2 ciązach miałą krwiaki w macicy, musiała leżeć

Do góry