tamiza
Fanka BB :)
Jeśli Twój mąż sam nie będzie się kontrolował to Ty nic nie zrobisz.Super...Ale powiem Ci ze dużo tych wyzwań i ograniczeń. Mój m chyba nie byłby się gotowy az tak poświęcić najczęstsze nasze kłótnie przed in vitro go ze wypił piwo...a on mi na to ze przecież jeszcze dużo czasu do zapłodnienia komórek i abym nie przeszkadzała... niestety pewnych rzeczy on nie rozumie ale zobaczymy jak to będzie...może jak przyjdzie ten czas kolejnego podejścia to trochę będzie inaczej. Ale ciężko z tym bo on jeździ tirami więc tam też ma ograniczoną możliwość jedzenia zdrowych domowych obiadów itp.
powiedz mi kochana co to za plastry chłodzące i w jakim celu one ? Mi lekarz mówił że właśnie zima i wczesna wiosna jest najlepsze nasienie, a my nawet jak będziemy podchodzić to dopiero na jesieni.
Na początku też musiałam mu podawać tabletki bo nie pamiętał dopiero po czasie sam wyrobił w sobie nawyk.
Co do alkoholu zawsze odmawiał kolegom - nigdy nie było nacisku z mojej strony.
A te plastry to tym bardziej są dla Twojego męża wskazane. Jak jeździ tirem to nieustannie przegrzewa jądra.
Te plastry mają za zadanie obniżyć temp moszny o 2-3 stopnie. Dzięki temu powinna być poprawa w ruchu
Link do: FertilMate, plastry chłodzące mosznę, 8 sztuk - Bez recepty
My kupujemy na allegro bo są większe opakowania i niższe ceny